Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mámě ukradl někdo auto i s dítětem (1)! Kamarádka promluvila o jejích mukách

Ilustrace
Ilustrace  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
13. ledna 2022
19:38
Autor: lac - 
12. ledna 2022
16:10

Zoufalé volání matky přijala ráno policie na tísňové lince. Před školkou poblíž ulice Vodních staveb, kam odváděla staršího potomka, nechala nastartovaný černý Volkswagen Passat s ročním synem v dětské sedačce. Auto kdosi ukradl i s dítětem!

Dotyčný ujížděl přes Školní ulici a auto odstavil v ulici K. Světlé. Vozu s rozsvícenými světly a malým dítětem uvnitř si všimli kolemjdoucí a zavolali policii.„Chlapeček, který neutrpěl žádnou újmu ani zranění, byl předán matce,“ řekla včera policejní mluvčí Miroslava Glogovská. Předtím policisté rozjeli rozsáhlou pátrací akci a po pachateli několika trestných činů pátrají.

Slova kamarádky

Muka zoufalé maminky popsala její kamarádka pro CNN Prima News. „Potom mi volala, brečela do telefonu,“ uvedla přáítelkyně s tím, že se jí svěřila, že chlapce nechala v autě. „No, a když se vrátila auto nikde, malý nikde,“ uvedla a dodala, že pro zoufalou maminku bylo nejhorší bezmocně čekat. Pátrání trvalo hodinu. „Říkala, že to bylo pro ni hrozný, protože musela být na stanici a nemohla hledat,“ uzavřela.

Pátrání po zloději

Policie po zlodějí stále pátrá. „Žádáme všechny řidiče, kteří v těchto místech projížděli, a mohli poskytnout záznamy z kamer z jejich vozidel, aby nás v zájmu rychlého dopadení pachatele kontaktovali,“ vyzvala policejní mluvčí. Též svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výskytu podezřelých osob. Buď přímo na nejbližší služebně nebo na lince 158. Incident se odehrál mezi 6:45 a 7:20.

blond88 ( 13. ledna 2022 19:43 )

Tak hlavně že ho nechala v autě. Že se může cokoliv stát ji asi nenapadlo.

balcarova3 ( 12. ledna 2022 21:56 )

a co takhle matka - neporušila nějaká ten § ?

mopsamanda ( 12. ledna 2022 18:06 )

To vypadá spíš na to, že chtěl někdo vyškolit jednu nebetyčnou krávu, která si o to doslova koledovala. Ale způsob je zcela nevhodný, a neschvaluju ho. Nicméně efekt zřejmě zaručen.

hulmihosoudruhu ( 12. ledna 2022 17:43 )

Tak to byla klika. Vietnamci třeba jedí i psy a kočky, a nevíme, co dalšího...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání