Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tři dny v pekle: Únosci hrozili oběti, že musí sníst své fekálie!

Autor: štt - 
10. ledna 2022
05:17

Dvojice z Floridy držela tři dny spoutaného muže a snažila se ho doznat k nevěře. Mimo psychické týrání jej donutila vypít i bělidlo, po kterém omdlel. Ke svým zvráceným činům se během policejního výslechu přiznali.

Marie Dorsainvilová (51) a Occius Dorsainvil (61) čelí obvinění z únosu a pokusu o vraždu. Týraného muže donutili vypít bělidlo. Dále mu vyhrožovali, že pokud půjde na záchod, bude muset sníst vlastní fekálie. Jinak ho děsili zastřelením. Dle New York Post policie zatím nezjistila vztah obou podezřelých.

Volavka

Vše se událo v prosinci. Marie požádala nic netušícího muže o odvoz. Když zaparkovali před jejím bytem, pozvala k sobě nahoru. Měla mu naznačit, že „její muž zrovna odjel na pracovní cestu na Haiti“. Muž napoprvé její nabídku odmítl, ale po chvíli se nechal přemluvit.

Zatímco Marie odešla do kuchyně, posadil se na pohovku. V té chvíli do bytu vstoupil Occius se zbraní v ruce a začal mu vyhrožovat. Dvojice pak oběti svázala ruce a nohy. Na kameru donutila nahrát výpověď, v níž přiznal svůj mimomanželský poměr. Tím psychické týrání nekončilo…

Scéna jak ze Saw

Rukojmímu oznámili, že pokud půjde na záchod, donutí ho pod pohrůžkou smrti sníst vlastní fekálie. Druhý den v zajetí muži nabídli jídlo, ale ten ho odmítl sníst, bál se, že se mu bude chtít jít na záchod. Muž byl po celou dobu přivázán na řetězu, aby neutekl. Později po něm požadovali v přepočtu milion korun v hotovosti a také vlastnické právo k jeho autu.

Třetí den únosci oběť přinutili, aby se osprchovala. Poté muže naložili do jeho auta a odvezli na opuštěné místo, kde jej osvobodili. Než ho však pustili, donutili jej napít se trpké tekutiny. Policie později zjistila, že se mělo jednat o směs bělidla a rumu. Trýzněný muž po chvíli omdlel. Když se probudil, byl osamocený a bez pout. Vydal se pro nejbližší pomoc.

Policie v hlášení uvedla, že dvojici rychle vypátrala a oba podezřelé zatkla. Během výslechu se ke všem činům přiznali. V pátek 7. ledna proběhlo první soudní líčení v Miami-Dade.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání