Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílený milionář unesl a týdny mučil ženu ve svém domě: Chtěl, aby se do něj zamilovala.

Autor: DH - 
8. ledna 2022
16:41

Samozvaný milionář z amerického Utahu údajně unesl a celé týdny držel v zajetí mladou ženu. Podle policie ji během jejího nedobrovolného pobytu ve svém domě bil a mučil, protože si přál, aby se do něj zamilovala. Záchranou se jí stala až zpráva příteli.

Policie ze Salt Lake City v americkém státě Utah zadržela devětatřicetiletého Ramona Marcia Martineze, kterého viní z napadení a únosu 29. prosince minulého roku. Místní média uvádějí, že oběti se z jeho domu povedlo dostat pomocí zprávy, kterou se ji podařilo odeslat svému příteli. 

Oběť únosu je zatím neznámá a policie to tak hodlá ponechat. Muži zákona se ji jali hledat právě po již zmíněné zprávě příteli. „Oběť mu poslala SMS s prosbou o pomoc a že se bojí o život,“ uvedla policie s tím, že muž pak vše ohlásil. Policie následně navštívila Martinézův dům, kde ženu nalezli. Muž přitom přišel policii otevřít dveře s pistolí v přední kapse u své mikiny.

Podle oficiální zprávy byla žena nalezena ve velmi špatném stavu, s modřinami okolo očí. Policistům řekla, že den před jejich příchodem ji věznitel napadl nejmíň šestkrát. Na ruce jí například během věznění vyryl číslo 6, které mělo údajně znamenat, že má žena šest měsíců na to se zamilovat, nebo zemře.

Martinez údajně ženu bil a škrtil, až se několikrát pomočila. Po zadržení byl převezen do nemocnice, kde mu byl kontrolován vysoký tlak. Tam se pak policii přiznal k tomu, že ženu škrtil. V noci dne, kdy byl zadržen, navíc hodlal ženu přestěhovat do svého rodného domu v Arizoně. Policie únosce drží ve vazbě bez kauce.

Zadržený je údajně milionář, který vlastní několik firem přes léčebné konopí v Kalifornii, Oregonu a Arizoně. V jeho domě policie nalezla řadu střelných zbraní a velký finanční obnos v hotovosti.

Video  Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí!  - Videohub
Video se připravuje ...

 

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání