Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Místo přání k Novému roku ho málem zmrzačili: Tomáše s rodinou napadla party náctiletých

Autor: DH - 
3. ledna 2022
14:00

Skupinka mladých lidí je podezřelá z napadení devětatřicetiletého muže, který se na Nový rok krátce po půlnoci vydal s rodinou popřát svým rodičům vše nejlepší, místo toho skončil brutálně zmlácený. V případu, ke kterému došlo ve slovenské obci Vlčany, je nejpravděpodobnějším podezřelým teprve osmnáctiletý mladík.

Otec od rodiny, devětatřicetiletý Tomáš z Vlčan, ani tři dny po brutálním napadení, ke kterému došlo na Nový rok po půlnoci, netuší, co se vlastně stalo. „Šel jsem s rodinou a krutě mě zbili, nevím přitom ani kvůli čemu,“ uvedl zoufalý muž pro TV JOJ. Když šel se svojí rodinou popřát rodičům do sousední ulice šťastný Nový rok, cestou potkali skupinku mladých lidí.

„Doslova jsem jim řekl: Můžete nám udělat trošku místa. A pak to začalo. Oni kolem nás začali pobíhat a tlouct do mě, hlavně do tváře. A najednou jsem se ocitl na zemi,“ uvedl napadený. Podle něj pak za vším stojí trojice evidentně podnapilých mladíků, kteří měli celou rodinu ohrožovat a nadávat Tomášově manželce.

K napadení došlo jen 200 metrů od policejní stanice, kterou manželka napadeného muže okamžitě kontaktovala. „Byli to tři chlapci, ale já je vůbec neznám. Jen od vidění. Když jsem byl na zemi, tak mi manželka řekla, že ze mě musela dva z nich odtrhnout,“ přiznal Tomáš, který byl následně převezen na vyšetření do nemocnice.

Video  Krutá oslava Nového roku. Tomáše s rodinou brutálně napadli cestou za rodiči 
Video se připravuje ...

Celým případem se ihned začala zabývat tamní policie, která již zadržela, vyslechla a znovu na svobodu propustila osmnáctiletého chlapce. „Policie ve Vlčanech vyšetřuje okolnosti tohoto incidentu jako trestný čin výtržnictví. Zatím nedisponujeme lékařskou zprávou o stavu poškozeného,“ uvedla policejní mluvčí Renáta Čuháková pro Jojku.

Tomáš pak přiznal, že po napadení utrpěl vážné zranění ramena a čeká na operaci. K trestnému činu výtržnictví tak patrně přibude i ublížení na zdraví.

kralovna-vsech-mori ( 3. ledna 2022 16:11 )

Proč nezvřejníte fotečku agresorů?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání