Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Bývalá modelka napadla v letadle stařečka: Vadilo jí, že neměl respirátor

Autor: rix - 
30. prosince 2021
11:30

Žena v letadle Delta Airlines napadla seniora kvůli tomu, že když jedl, neměl na sobě respirátor. Sama na něj ale křičela bez vlastní ochrany úst. Kdyby ji neodtrhli ostatní cestující, na nebohého stařečka by se vrhla pěstmi! Bývalá modelka z nejslavnějšího časopisu pro dospělé tak měla po přistání co vysvětlovat policistům.

Nejspíše alkohol stál za nepochopitelným chováním Patricie Cornwallové v letadle z Tampy do Atlanty. Když se jeden z cestujících chtěl najíst a napít, vrhla se na něj pěstmi. Senior se „provinil“ pouze tím, že si kvůli konzumaci sundal respirátor. „Nasaď si tu zatracenou masku!“ křičela na něj smyslu a také roušky zbavená žena. 

Ta si nebrala servítky. „Půjdeš do vězení,“ spílala mu, zatímco se ho snažila udeřit. To už naštěstí vyrazil na pomoc staršímu pánovi personál letadla. I když ženu pracovníci odváděli, neodpustila si spršku nadávek. Letoun poté přistál na letišti v Atlantě, kde již na ženu čekali policisté. 

Štědrý den strávila ve vězení a poté stanula před soudem. Byla propuštěna na kauci ve výši v přepočtu bezmála půl milionu korun a bylo jí zakázáno cestovat běžnými letadly s výjimkou letu zpět domů do Los Angeles.

Cornwallová tak musí svého konání pěkně litovat. Mnozí lidé ji ještě k tomu moc dobře znají. Jde o bývalou modelku časopisu Playboy a roztleskávačku v NFL. V současné době se živí jako realitní agentka. 

„Na základě shromážděných prohlášení a viditelných důkazů policisté zadrželi paní Cornwallovou a kontaktovali agenta FBI,“ uvedli kriminalisté podle deníku Metro. Není jasné, jakým konkrétním obviněním šílená žena čelila. Společnost Delta Airlines se od nechutné události distancovala. 

„Situace, jako je tato, jsou pro velkou většinu našich zákazníků vzácné a Delta netoleruje neukázněné chování na našich letištích a na palubě našich letadel,“ uvedla letecká společnost v oficiálním prohlášení. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání