Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Syn magnáta měl zabít krásnou lékařku (†23): Tělo pak svěřil stěhovákům!

Autor: DH - 
13. prosince 2021
19:12

Krutý případ vraždy šetří ruská policie. Potvrzovat ho má záznam z bezpečnostní kamery, který zachycuje údajného pachatele, jak se zbavuje těla své mladé přítelkyně. Mladým mužem na záznamu má být syn movitého podnikatele ve stavebnictví Timur Pasternakovič.

Podle ruského serveru East2West News policie ve Vladimirské oblasti vyšetřuje vraždu třiadvacetileté lékařky Anastasie Karymovové, která údajně zmizela po návštěvě svého o čtyři roky staršího přítele Timura Pasternakoviče. Za ním se prý vydala, aby společně probrali budoucnost jejich vztahu.

Policie předpokládá, že následně došlo k hádce, při které Pasternakonič, syn velkého stavebního magnáta, svoji přítelkyni zavraždil. Muž prý Anastasii ubodal a její tělo pak nechal společně se stěhováky dodávkou odvézt do svého venkovského domu. Po celou dobu byla přitom dívka zabalená ve srolované matraci.

Celý případ je o to děsivější, protože přesun mrtvoly zachytila bezpečnostní kamera v domě, kde Pasternakovič bydlí. Na záběrech je vidět, jak je pachatel nervózní a několikrát kontroluje, zda z matrace nic nekouká. Později se na záznamu objevuje i pes, kterému je evidentně celý balík velmi podezřelý.

Vrah se pak údajně těla zbavil tak, že svoji dřevěnou chatu zapálil a tvrdil, že jeho přítelkyně uhořela. Později ho ovšem zadržela policie a obvinila ho z vraždy. „Vyšetřovatelé a forenzní experti přinesli nezvratné důkazy nasvědčující účast zadrženého na vraždě ženy,“ uvedla ruská policie.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání