Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hádka mladého páru skončila společným pádem ze sedmi metrů! Zázrakem přežil

Autor: rix - 
30. května 2021
11:48

Nešťastnou dohru měla hádka ruského páru v St. Petersburgu v Rusku. V průběhu jejich konfliktu se zhroutilo zábradlí balkonu a oba nešťastníci tak zakusili tvrdý dopad na beton ze sedmi metrů. Vyvázli se zlomeninami.

Děsivý moment zachytil jeden z kolemjdoucích, který si natáčel místní architekturu. Olga Vlkova (35) a Yevgeny Karlagin (35) se v tu chvíli zrovna hádali na jednom z balkonů v ulicích velkoměsta, uvedl deník Mirror.

„Šel jsem s kolegou a natáčel si krásy velkoměsta. Když jsem si všiml hádky na balkonu, zaměřil jsem se na pár svou kamerou,“ uvedl kameraman Denis.

Balkon ale nejspíš nebyl v dobrém stavu, a tak se pod vahou obou Rusů zřítilo zábradlí, o které se opřeli. Po sedmimetrovém pádu svědci ihned zavolali sanitku. „Naštěstí to viděl i člověk s lékařskými zkušenostmi, ten pomáhal jako první, pak jsme volali sanitku,“ dodal Denis. Oba byli po tvrdém dopadu převezeni do nemocnice, kde podstoupili operaci. Zranění byla vážná, ale ne život ohrožující.

Úřady v Petrohradu nyní údajně celý incident vyšetřují. Dvojice měla utrpět mnohočetné zlomeniny končetin. Pokud se potvrdí, že byl balkon ve špatném stavu, povede případ k obvinění odpovědných osob.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání