Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík (14) na ulici vytáhl nůž na vlastní matku: Útočníka zadržel pohotový kolemjdoucí

Autor: ran - 
28. května 2021
13:50

Otřesný případ pobodání 47leté ženy z Bratislavy řeší tamní policisté. Matka 14letého chlapce skončila v bratislavské nemocnici s bodnořeznými ranami, napadnout ji měl před domem právě syn! Zatímco o maminku se postarali záchranáři, mladíka policie odvezla v poutech.

K násilí došlo ve čtvrtek před osmou hodinou ráno v lokalitě Horský Park v Bratislavě. Podle informací televize JOJ měl před garáží obytného domu nožem napadnout 14letý syn matku.

Protože je v místě vždy hodně lidí, na ženin křik a volání o pomoc zareagoval jeden ze sousedů a přivolal policii a záchranku. Podle svědků si paní držela jednou rukou zraněný krk, poranění utrpěla i na paži.

„Byl tu můj kolega a slyšel, jak paní kříčí, že ji napadli a potřebuje sanitku,“ popsala televizi jedna svědkyně. Ze složek integrovaného záchranného systému byla první na místě policie. „Policisté ženě poskytli první pomoc,“ uvedl policejní mluvčí Michal Szeiff.

Chodec hrdina

Mladík byl zpacifikován velmi rychle. Napomohl k tomu i další ze svědků, který podezřelého chlapce na místě chytil a držel ho až do příjezdu strážců zákona. „Útočník byl zadržen náhodným kolemjdoucím,“ potrvdil Szeiff. Následně dostal želízka.

Uvedená televizí vyslechnutá svědkyně tehdy dorazila na místo činu. „Už jsem jen viděla, jak ho mají policajti spoutaného, prohledávali ho, jestli nemá náhodou zbraň a tak,“ popsala.

Ženina poranění naštěstí nebyla vážná. „47letá žena utrpěla povrchové řezné poranění krku a předloktí. Záchranáři ji transportovali do Fakultní nemocnice na Mickiewiczově ulici,“ řekl mluvčí operačního střediska záchranářů Jozef Minár. Podle mluvčí nemocnice Evy Klinské byla napadená ošetřena ambulantně a následně propuštěna domů.

Video  14letý mladík skončil v poutech, měl pobodat svoji matku (47)!  - Reprofoto/TV JOJ
Video se připravuje ...

dvorece ( 30. května 2021 19:34 )

Pomohly by nějaké mládežnické organizace - junák nebo co, nevím, dříve byl populární svazarm, mladí nemají kde se sdružovat, nemají cíle a tak dělají, co dělají - berou drogy.
Mlátit je, by rozhodně nepomohlo, nic jim nenabídneme a budeme je jen mlátit ? To snad ne..

dvorece ( 30. května 2021 19:31 )

Já jsem se onehdy dívala, co dneska děti hrají za hry - jsou plné smrti a násilí. Začínají to považovat za normální. Brala bych takové do piteven, aby viděly na vlastní oči, že mrtví už nikdy nevstanou.
Jinak je pravda, že rodiče po dětech nechtějí žádné povinnosti. Vypla bych myčku a mladý by musel každý den mýt nádobí a chodit nakupovat, zkrátka aby přišel na jiné myšlenky a peníze ? No, možná právě potřeboval na drogy a máma nedala, tak to vzal jako pomstu - holt výchova žádná, fotr se asi někde fláká u cizích dětí a ne u vlastních. Kluk má ženskou výchovu. Hysterickou. Má ženský vzor - všude - ve škole i doma...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání