Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladík v Třebíči pobodal přítelkyni: S nožem jí v břiše ještě pootočil!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Aktu.cz)
Autor: VaB - 
14. května 2021
14:32

Mladík (21) v Třebíči brutálně zaútočil na svou přítelkyni! Do břicha jí vrazil dvaceticentimetrový nůž. Dívka jako zázrakem přežila, v nemocnici jí museli operovat. I tak ale ztratila velké množství krve. S nožem v břiše jí měl mladík ještě pootočit…

K incidentu došlo 23. dubna večer a přecházela mu hádka mezi partnery (oba 21). Mladík měl pak do ruky vzít nůž o délce dvaceti centimetrů a dívku pobodat! Pak zavolal sanitku. Záchranná služba k místu okamžitě přijela i s policií. Ta muže zadržela.

Dívka utrpěla vážná poranění, se kterými jí záchranná služba rychle převezla do nemocnice. Tam byla i operována. Podle serveru Deník.cz ztratila ale mnoho krve. „Policisté provedli u zadrženého muže dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,71 promile alkoholu. Podezřelý muž následně skončil v policejní cele. Kriminalisté provedli ohledání místa činu, šetření a zajistili také stopy, včetně kuchyňského nože,“ uvedla policistka Jana Kroutilová.

Deník dodal, že měl mladík s nožem v břiše ještě pootočit! „Muž byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví,“ řekl npor. Mgr. Milan Špaček, vedoucí oddělení obecné kriminality. Obviněný muž byl v minulosti vyšetřován v souvislosti s výtržnictvím. Soud pak muže poslal do vazby. Hrozí mu až desetiletý trest odnětí svobody.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání