Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Drama v hradecké nemocnici: Zfetovaný muž napadal personál a vyšplhal do podhledu

Autor: jp, rc - 
30. listopadu 2021
17:24

Drama se odehrálo v pondělí večer v hradecké nemocnici. Personál na urgentním oddělení ohrožoval zdrogovaný muž (40). Byl agresivní, ničil vybavení, a než na místo dorazila policie, proboural sádrokartonový strop a vyšplhal do mezistropního prostoru, který nehodlal ho opustit. Vylezl až po dlouhém přesvědčování. Zůstala po něm škoda 200 tisíc korun.

Bezpečnostní jednotky v pondělí večer zasahovaly u dramatického incidentu v hradecké nemocnici. „Byli jsme přivoláni kolem 22. hodiny na žádost policistů s tím, že potřebují pomoc s vyproštěním osoby z podhledu,“ uvedla mluvčí hasičů Martina Göztová Deníku.cz s tím, že se hasiči na místě zásahu zdrželi až do půlnoci.

Do mezistropního prostoru se vyšplhal muž, který byl podle informací výše zmíněného zpravodajského webu pod vlivem omamných látek a předtím, než se dostal do podhledu, napadal personál nemocnice. Zároveň ničil i vybavení. „Policisté s ním navázali komunikaci. Byl agresivní, ale také vystrašený. Po nějaké době se ho podařilo dolů,“ uvedla mluvčí policistů Lucie Konečná. Případem se nadále zabývá policie a muž skončil v péči lékařů nemocnice.

Video  Zásah policie a hasičů v hradecké nemocnici. Muž pod vlivem omamných látek napadl personál a ničil vyvabení. Pak vyšphal do mezistropního prostoru. (29.11.2021)  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání