Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dvě ženy na Klatovsku napadl opilý muž (29): letěl pro ně vrtulník!

Dvě ženy na Klatovsku napadl opilý muž (29): letěl pro ně vrtulník! - ilustrační foto
Dvě ženy na Klatovsku napadl opilý muž (29): letěl pro ně vrtulník! - ilustrační foto  (Autor: Blesk.cz - Václav Burian)
Autor: ČTK - 
28. listopadu 2021
17:45

Dvě ženy v neděli dopoledne v menší obcí obci na Klatovsku napadl devětadvacetiletý opilý muž. Jedenaosmdesátiletá i dvaačtyřicetiletá žena utrpěly zranění a musely být převezené do nemocnic, seniorku na urgentní příjem plzeňské fakultní nemocnice dopravil vrtulník. Násilníka na místě zadrželi policisté, řekla týž den ČTK policejní mluvčí Michaela Raindlová a mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

Muž napadl obě ženy v jednom z rodinných domů. Muže policie podezírá z ublížení na zdraví a případem se dál zabývá. Po zadržení ukázala u útočníka dechová zkouška 2,5 promile alkoholu.

„Záchranáři na místě ošetřili ženu, narozenou v roce 1940, se středně těžkými zraněními. Při vědomí byla transportována cestou letecké záchranné služby na urgentní příjem,“ uvedla Svobodová. Mladší žena podle ní utrpěla lehčí až středně těžká zranění a sanitka ji převezla do nemocnice ve Strakonicích.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání