Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Drsná bitka na palubě letounu: Nevinný konflikt vyústil v krvavou řežbu!

Autor: rix - 
31. října 2021
13:47

Na palubě letounu společnosti Delta Airlines se strhla divoká bitka! Dva muži se tam servali takovým způsobem, že létaly nejen pěsti, ale i krev. Celému konfliktu přitom nepředcházelo nic dramatického. Jeden z mužů se bude muset zpovídat policistům, na krku má ublížení na zdraví.

Co vyvolalo takovou zlost mezi dvěma muži? Jeden z aktéru měl podle svědků vložit druhému sedícímu před ním něco do kapsy v sedadle. Taková maličkost postačila k tomu, aby se oba výtečníci začali hádat. Co ale asi nikdo nečekal, bylo vyústění celého konfliktu. Začaly létat pěsti! Video z rvačky se objevilo na zpravodajském kanálu ABC7.

Na záběrech je pak už jen vidět zkrvavený obličej jednoho z pasažérů. Jak uvedl deník Mirror, agresivnějšího z nich se podařilo zpacifikovat ostatním cestujícím. „Curtis Maurice Clayton byl po incidentu zatčen na základě obvinění z ublížení na zdraví na mezinárodním letišti Hartsfield-Jackson v Atlantě,“ uvedlo tiskové tiskové oddělení letecké společnosti Delta Airlines. 

Podle policistů rvačku vyvolal právě Clayton. Napadeným mužem měl být cestující německé národnosti. Kriminalisté dále uvedli, že zadržený muž s nimi nespolupracoval a dokonce poškodil policejní vůz. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání