Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Syn multimilionáře způsobil s lamborghini smrtelnou nehodu: Ve 170 km/h zabil mladou ženu!

Autor: štt - 
25. října 2021
05:00

Syn (18) amerického zbohatlíka čelí vážnému obvinění. Poté, co nezvládl rychlou jízdu v luxusním lamborghini, způsobil smrtelnou dopravní nehodu. Do protijedoucího auta narazil v rychlosti 170 km/h.

Rodinní příslušníci a přátelé zabité Monique Munozové (†32) minulý týden vyzvali soudce, aby řidiči, kterému bylo v době nehody pouhých 17 let, uložil nejvyšší trest. Před vynesením rozsudku totiž obhájce obžalovaného požádal soudce, aby přihlédl k podmíněnému trestu. Proti tomu se pozůstalí ostře ohradili, uvedl Daily Star.

Identita chlapce kvůli nízkému věku nebyla soudem uveřejněna. Dle dostupných informací by se však mělo jednat o syna realitního magnáta Jamese Khuriho z Los Angeles. Mladík čelí obvinění ze způsobení smrtelné dopravní nehody. Teenager byl od února, kdy se incident odehrál, držen v cele předběžného zadržení pro mladistvé.

Během čtvrtečního soudního řízení se rodině zavražděné omluvil. „Prosím, věřte mi, že všeho velice lituji,“ řekl. Losangeleský policista Daniel Whitmore u soudu vypověděl, že necelé dvě sekundy před srážkou rychlost auta dosáhla 170 km/h. Dodal, že se chlapec nesnažil brzdit a měl nohu „zcela stoprocentně na plynovém pedálu“. Hlavní vyšetřovatel nehody, detektiv Jorge Trejo, tvrdí, že k nehodě došlo během dopravní špičky v zóně s povolenou rychlostí 50 km/h.

Státní zástupce před soudem přečetl i dopis napsaný matkou oběti, Carol Cardonovou. „Jedinou útěchou mi je, že Monique věděla, jak moc nám na ní záleží,“ uvedla svůj krátký text. Na konci dodala, že se nyní bude muset naučit žít bez dcery.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání