Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Snoubence zavražděné influencerky Gabby našli mrtvého: Tělo okousali aligátoři a prasata

Autor: jel - 
23. října 2021
18:36

Smrt dvaadvacetileté influencerky Gabby Petitové v USA šokovala celý svět. Mladá dívka byla naposledy viděna 24. srpna restauraci v Salt Lake City, kde byla se snoubencem Brianem Laundriem (†24). Po týdnech pátrání ji našli uškrcenou v parku ve Wyomingu. Z její smrti podezřívali policisté právě jejího partnera. Ten však odmítl spolupracovat a nakonec zmizel taky. FBI tento týden potvrdila, že ostatky, z nichž zbyly jen kosti, patří pohřešovanému Laundriemu.

Mladý pár se vydal na cestu karavanem po USA. Z té se však vrátil Laundrie sám. Po mladé dívce pátralo obrovské množství lidí a do případu se zapojila i FBI. Její tělo bylo nalezeno 19. září na odlehlém místě v národním parku ve Wyomingu. Byla uškrcena. 

Kriminalisté začali ze smrti podezřívat jejího partnera, který však odmítl spolupracovat. Z výletu se krátce vrátil k rodičům, jenže ti 13. října oznámil FBI, že se jejich syn vydal na túru, z níž se nevrátil. Mnoho lidí jeho rodiče obviňovalo, že svého syna schovávají. 

Vyšetřovatelé však začali prohledávat rezervaci Carlton Reserve, kde měl Laundrie zmizet. A ve čtvrtek přišel zlom. Policisté v parku našli tělo, to zda patří pohřešovanému, však nebylo jasné. 

V pátek však podle serveru Mirror FBI potvrdila, že nalezené ostatky skutečně patří Brianu Laundrieovi. Identitu potvrdilo porovnání zubních záznamů. Z těla totiž zbyly pouhé kosti.

Podle místních tělo ohlodala zvěř. „Chodím tam často, mnoho ostatků tam nezůstane. Jsou tam aligátoři, ještě horší jsou však divoká prasata. Jsou to zlá zvířata a sežerou všechno,“ řekl John Widmann, který bydlí nedaleko rezervace.

„Chris a Roberta Laundrieovi byli informováni, že ostatky nalezené včera v rezervaci jsou skutečně Brianovy. V tuto chvíli nechceme situaci komentovat a žádáme vás, abyste respektovali soukromí rodiny Laundrieových,“ řekl pro Fox News právník rodiny.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání