Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kocourka zavřeli do pytle a pohodili ho na silnici: Zachránily ho policistky

Kocourka zavřeli do pytle a pohodili ho na silnici: Zachránily ho policistky.
Kocourka zavřeli do pytle a pohodili ho na silnici: Zachránily ho policistky.  (Autor: Policie ČR)
Autor: jel - 
27. září 2021
12:26

Krutého jednání se dopustil neznámý člověk na Českolipsku. Kocourka odsoudil k jisté smrti tím, že ho zavřel do pytle a pohodil na silnici. Mazlíček přežil jenom díky dvěma policistkám, které náhodou jely kolem.

Policistky Andrea a Martina z českolipského oddělení ve čtvrtek ráno jely na služební střelecké cvičení. Po cestě však na silnici narazily na podivnou překážku.

„Byl to bílý jutový pytel s červeným pruhem s neznámým obsahem, svázaný drátem, který ležel uprostřed jejich jízdního pruhu. Řidička Martina se ho snažila nepřejet, nicméně se mu pro krátkou vzdálenost zcela vyhnout nedokázala,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Baláková.

Když obě ženy vystoupily z vozu, aby překážku odstranily, zjistily, že se hýbe! Uvnitř byl schoulený malý kocourek. Toho si převzali policisté z obvodního oddělení Doksy, kteří ho dopravili na veterinární kliniku.

Utrpěl obrovský stres, lehčí poranění hlavy a krvácel z nosu. Navíc měl ještě další zdravotní problémy, které přímo nesouvisely s tím, že byl uvězněn v pytli na silnici.

„Až ho z nich vyléčí, postará se o něj dokský útulek pro opuštěná zvířata Dogsy, kde mu budou hledat  nový domov,“ dodala mluvčí s tím, že po pachateli krutého zločinu nyní pátrají českolipští kriminalisté. 

Video  Český streamer zbil kočku v živém vysílání.  - Twitch.tv
Video se připravuje ...

blond88 ( 27. září 2021 16:40 )

Ty vole lidi jsou takový mrd..ky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání