Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Terézie (69) měla otrávit nejméně tři ženy, kterým dlužila peníze: Soud ji poslal na 25 let za mříže!

Autor: rc - 
26. září 2021
22:29

Terézie ze slovenských Šah si u soudu vyslechla verdikt pětadvacet let za mřížemi! Devětašedesátiletá seniorka byla odsouzena za tři pokusy o vraždu a podvod. Od tří žen si měla půjčit víc jak 120 tisíc eur (víc jak 3 miliony Kč) a pak se je prý snažila otrávit atropinem, který jim sypala do kávy. Žena však tvrdí, že je to spolčení proti ní.

Na pětadvacet let do vězení poslal slovenský soud seniorku Terézii, kterou shledal vinnou ze tří pokusů o vraždu a podvodu. Devětašedesátiletá důchodkyně prý dokázala z lidí vylákat velké množství peněz. Oblafnout prý měla i místního faráře, kterého podle informací slovenské televize TV JOJ nalákala na podnikání s rajčaty a šampaňským. Od tří žen si navíc měla půjčit víc než 120 tisíc eur (přes 3 miliony Kč). Všechny tři se údajně posléze snažila otrávit.

„Ztrácela jsem motoriku. Nemohla jsem mluvit,“ uvedla jedna z obětí Klaudia s tím, že několikrát skončila v nemocnici. Seniorka jí při každé schůzce, kdy projednávaly splácení dluhu, do kávy či čaje sypala atropin! Když se Jana napila připraveného nápoje, měla pocit sucha v ústech a pocit, že potřebuje na záchod. „Strašně se mi pletl jazyk, nemohla jsem mluvit, nemohla jsem chodit,“ popisuje dál s tím, že i ona skončila v nemocnici.

Jedna z žen poslala vzorek kávy na expertízu, která prý potvrdila, že obsahuje atropin. Terézie tvrdí, že je nevinná. O případu tak bude ještě rozhodovat Nejvyšší soud.

Video  Soud poslal seniorku Terézii (69) za mříže na pětadvacet let za podvod a tři pokusy o vraždu. Seniorka se však brání, že je nevinná.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání