Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Odporný nález v rychlém občerstvení: Žena našla v hamburgeru lidský prst

Autor: jel - 
17. září 2021
14:46

Opravdu nechutný zážitek má za sebou mladá Bolivijka Estefany Benitezová. Na pobočce fastfoodového řetězce Hot Burger v největším městě Bolívie Santa Cruz de la Sierra totiž dostala jídlo, v němž byl kus lidského prstu! Oddělenou část lidského těla navíc objevila, až když se do jídla zakousla.

„Ten moment, kdy jsem jedla a najednou jsem kousla do prstu,“ popsala znechucená mladá žena ve facebookovém příspěvku, který se brzy stal virálním. K textu připojila fotografie. Ty jsou skutečně pouze pro silné povahy. Na talíři vedle burgeru je vidět bílý lidský prst.

Obrázky připomínají nějaký podivný výjev z hororu. Estefany také natočila video přímo v pobočce Hot Burgeru, kde k incidentu došlo. S velkou ironií na něm říká, že se zrovna nachází v té úžasné pobočce fastfoodového řetězce, kde v jejím talíři skončil lidský prst.

Manažer pobočky se sice údajně omluvil a tvrdil, že burgery dorazí do restaurace už připravené, a řekl, že Estefany vrátí peníze. Pobočka však i nadále zůstala otevřená a zaměstnanci obsluhovali ostatní zákazníky, jakoby se nic nestalo.

Poté, co se příspěvek stal virálním, mluvčí společnosti označil celou věc za „nešťastný incident“ a vysvětlil, že jeden ze zaměstnanců přišel při přípravě masa o část ukazováčku. Tento příběh potvrdila i místní policie.

Poté, co se celá věc objevila na internetu, byla pobočka dočasně uzavřena a firma dostala tučnou pokutu.

Fotografie v galerii jsou pouze pro silné povahy!

Sanhnusak ( 17. září 2021 19:24 )

Když vědí, komu patří, tak by mu ho měli vrátit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání