Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Grázl brutálně skopl ze schodů nebohou ženu: Napadená padala několik metrů!

Autor: rix - 
16. září 2021
21:37

Policie pátrá po pachateli obzvlášť brutálního činu. Na jednom z eskalátorů v New Yorku nevybíravě skopl ženu dolů ze schodů jen proto, že do něj omylem šťouchla. Pachatel se zachoval o to hůře, že žena se mu za nevinné postrčení omluvila.

Děsivé záběry natočila průmyslová kamera v americkém New Yorku. Jakmile násilník ženu skopl ze schodů, letěla nebohá paní několik metrů dolů. Jak uvedl deník Metro, její zranění naštěstí nebyla tak vážná, jak se může ze záběrů zdát. Vyvázla s řeznými poraněními na zádech, rukou a na koleni. Dokonce měla odmítnout ošetření.

Co ale policisté nenechají jen tak, je pachatel. Detektivové po něm důkladně pátrají. A útočník si nevybral dobré místo pro brutální čin. Natočily ho kamery, a tak mají strážci zákona detailní informace o jeho vzhledu. Zároveň vyzývají ke spolupráci při pátrání i veřejnost.

Video  Policie pátrá po pachateli obzvlášť brutálního činu. Na jednom z eskalátorů nevybíravě skopl ženu dolů ze schodů jen proto, že do něj omylem šťouchla.  - Crimestoppers
Video se připravuje ...

padrino ( 17. září 2021 13:25 )

Na jednom z eskalátorů v New Yorku

Moly28 ( 16. září 2021 23:33 )

A my ho máme hledat nebo proč tady ten článek je?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání