Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Případ, který všemi otřásl: Někdo zamordoval učitelku (†43) i její dceru (†11)!

Autor: rix - 
26. srpna 2021
21:19

Šílená vražda otřásla americkým Missouri. Ve svém domě byla nalezena mrtvá učitelka i se svou jedenáctiletou dcerou. Policisté zatím nemají jediného podezřelého. Vraždu nahlásil rodinný příbuzný.

Třiačtyřicetiletá Allison Abitzová (†43), která vyučovala na druhém stupni základní školy ve Fultonu, a její dcera Jozee (†11)  byly nalezeny mrtvé v neděli večer ve svém domě jižně od Columbie, uvedla kancelář šerifa okresu Boone podle deníku New York Post.

„Na základě nalezených důkazů na místě činu mohu říci, že se nejspíš jednalo o vraždu,“ vysvětlil policista Brian Lear. Detektivové musí být podle Leara v současné době velice opatrní v tom, jaké informace se dostávají na veřejnost. „Mohu říci, že pravděpodobná vražda se stala ve velmi pěkné oblasti, je to smutné,“ dodal. 

Policie žádala kohokoli, kdo by měl k případu jakékoli informace, aby se přihlásil. „Doufejme, že existují lidé, kteří mají nějaké informace, které by nám pomohly. Chceme pro rodinu těch obětí spravedlnost,“ uvedl Lear. 

„Modleme se za jejich rodinu, přátele a studenty. Ať policie najde odpověď na tato zbytečná úmrtí,“ napsala na facebook bývalá učitelka Allison profesorka Linda Bradleyová.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání