Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Katrinu (†20) šikanovali a dvakrát znásilnili: Traumata nevydržela a oběsila se

Nadaná mladá dívka Katrina Wileyová si vzala život ve věku pouhých 20 let poté, co byla dvakrát znásilněna a šikanována.
Nadaná mladá dívka Katrina Wileyová si vzala život ve věku pouhých 20 let poté, co byla dvakrát znásilněna a šikanována.  (Autor: Facebook)
Autor: rix - 
18. srpna 2021
05:10

Nadaná mladá dívka z Anglie Katrina Wileyová si vzala život ve věku pouhých dvaceti let poté, co byla jako teenagerka dvakrát znásilněna a šikanována. Bohužel se už nedokázala vyrovnat s traumaty. Oběšenou dívku našel v jejím pokoji její otec Paul.

Katrina žila se starším mužem, kterému se v minulosti měla svěřit, že ji týralo až deset mladíků. „Kluci mi ublížili,“ řekla a poukázala na to, že její o mnoho let starší přítel jí neublížil.. V šestnácti letech měl ještě k tomu dívku znásilnit neznámý chlapec, informoval deník Daily Star.

Katrinina matka Debra uvedla, že její dcera nechtěla jít pro pomoc na policii nebo do školy, a vyhrožovala, že spáchá sebevraždu, pokud se její maminka o čemkoli zmíní. Když už dívčina deprese dosahovala vrcholu, znásilnil ji na vysoké škole spolužák, přičemž ji měl škrtit, až upadla do bezvědomí. Katrina se obávala, že během aktu pořídil fotografie, které zveřejnil na internetu. 

Její matka dodala, že Katrininy problémy začaly už v pubertě, když ji ve škole šikanovali a nazývali ošklivou a tlustou, což jí způsobilo velké psychické problémy. „Zdá se, že se stala obětí několika útoků, které přispěly k jejímu špatnému stavu,“ popsal koroner Andrew Cox. Oběšenou dívku našel v pokoji její otec Paul.

„Byla vřelá a starostlivá, především také byla nadaná a vysoce inteligentní. Bohužel utrpěla řadu útoků, které jí způsobily hluboké potíže,“ dodal na adresu Katrin. 

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

elopapx ( 18. srpna 2021 07:37 )

Svět je zlý. Je to čím dál horší místo k životu.
Dívenky je mi líto. Snad už teď má klid.

Hajzlům s ocasem vepředu a šikanujícím zamindrákovaným sviním kéž dojde pořádné odplaty 🙏. Tož tak !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání