Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Svatba a za pár hodin smrt! Angelica (†26) zahynula při tragické autonehodě

Nevěsta Angelica (†26) Dhondupová zahynula krátce po svatbě při nehodě.
Nevěsta Angelica (†26) Dhondupová zahynula krátce po svatbě při nehodě.  (Autor: Gofundme/FOX 13 News Utah)
Autor: rix - 
16. srpna 2021
21:57

Svatební den se proměnil v horor. Angelica Dhondupová řekla svému ženichovi „ano“, poté ale nastoupila do auta, což se jí stalo osudným. Do jejího vozu narazil v plné rychlosti kamion. Nevěsta byla na místě mrtvá.

Nevěsta Angelica Dhondupová a její sestřenice se rozhodly jet domů se svatebními dary, které novomanželský pár obdržel po svatbě. Na večírek se chtěly ještě společně vrátit. Na dálnici u Utahu ale přišlo peklo, informoval deník Metro.

Podle policie do nevěstina auta narazil v plné rychlosti čelně kamion. Dhondupová byla na místě mrtvá. „Nebyla vdaná ani celých 24 hodin a zanechává za sebou ovdovělého manžela, dva mladé hezké syny a dceru, kterou chtěli adoptovat,“ uvedli zdrcení příbuzní. Sestřenice, jež auto řídila, nehodu přežila, dokonce už byla propuštěna z nemocnice do domácí léčby.

Na GoFundMe už lidé vybírají peníze na pohřeb. V současné době bylo vybráno již 300.000 korun. „Nemůže ani jet na líbánky. Už nepřijde za svými dětmi. Strašně moc ji miluji a je mi z toho smutno,“ popsala zdrcená kamarádka Tayler Craftová.

Podle NBC byl řidičem kamionu šestatřicetiletý muž jménem Manaure Gonzalez-Rea. Byl obviněn z množství trestných činů a v blízké době ho čeká soud.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání