Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Krásná Eda (†18) skočila z balkónu: Muže, co ji znásilnil, totiž propustili z vězení

Autor: rc - 
15. srpna 2021
11:40

Dopis na rozloučenou pro svou matku zanechala Eda Nur Kaplanová, než se rozhodla tragicky ukončit svůj život. Osmnáctiletá žena skončila z balkónu v patnáctém poschodí. Na místo ještě vyrazili záchranáři, ale Edě už nedokázali pomoci. Údajnou sebevraždu spáchala pouze týden poté, co se měl na svobodu dostat jeden ze dvou mužů, kteří ji prý znásilnili.

„Mami, tady tvoje malá holčička, nemohu to už dál vydržet, zničili tvoji dceru,“ mělo stát podle informací britského deníku Daily Mirror v dopise na rozloučenou, který napsala Eda Nur Kaplanová ve svém bytě v turecké Ankaře předtím, než se údajně vrhla z balkónu v patnáctém patře.

Osmnáctiletá Eda popíjela se svou sestrou, když se k nim přidali dva muži, již měli dívku obtěžovat, a dokonce ji i znásilnit. Eda po traumatickém incidentu šla na policii a podstoupila lékařskou prohlídku. Ovšem podle informací tureckých médii nebyly nalezeny žádné známky sexuálního napadení.

Strážcům zákona se podařilo oba dva muže, kteří byli identifikováni jako Mehmet A. a Jusuf G., dopadnout. Oba dva byli vyslýcháni a skončili v policejní cele, ovšem týden předtím, než se dívka vrhla z balkónu, byl Mehmet A. propuštěn na svobodu kvůli nedostatku důkazů. „Nemohla to už unést, ztratila víru, že se vše změní k lepšímu,“ uvedla její máma.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

VIDEO: Jak se zachovat při setkání s člověkem, který se pokusil o sebevraždu  

ksicht ( 15. srpna 2021 21:01 )

tohle je prostě islám

Mario Moravec ( 15. srpna 2021 14:13 )

souhlas

Mario Moravec ( 15. srpna 2021 14:12 )

A koho ty kecy z ciziny zajímají????????

prudentiacz ( 15. srpna 2021 13:22 )

Je nějaká fotka kde ta pyskokrutka vypadá normálně?

lubosbeyr ( 15. srpna 2021 12:40 )

To jste trochu přehnali s tou krásou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání