Podle webu TMZ.com byla záchrana jejího života notně divoká. Na místě musela Kimberly Scottovou dokonce zpacifikovat policie, jelikož byla velice agresivní, a tak hrozilo, že by mohla ublížit nejenom sobě, ale i osobám kolem sebe. Podle dostupných informací prý byla pořezaná a na místě se nacházelo velké množství krve. Přestože ženu převezla sanitka do nemocnice, kde byla ošetřena, nyní je už zase zpátky v domácím léčení. Není prý jasné, zda se jí dostává nějaké další péče, například jestli nemá nařízené návštěvy psychiatra.

Stejně tak bouřlivé bylo i soužití Eminema, jenž se proslavil jakožto „bílý rapper“, a Kim v době, kdy spolu randili. Byla to láska jako trám, z níž vzešla dcerka Hailie Jade (25). Své „ano“ si řekli v roce 1999, v době, kdy jejich dcerce byly čtyři roky. Jejich štěstí nemělo dlouhého trvání, rozvedli se hned dva roky poté. Platilo u nich patrně ono známé rčení, že „nemohou žít ani spolu, ani bez sebe“, jelikož se v roce 2006 znovu vzali. Tentokrát bylo jejich manželství ještě kratší - rozvod je čekal už po pár měsících.

VIDEO: Tvoje tvář má známý hlas: Ondřej Ruml si kvůli Eminemovi změnil image.

Z komplikovaného vztahu se Eminem, jehož skutečné jméno zní Marshall Bruce Mathers III., vypsal v mnoha písních… a nikdy to nebylo nic hezkého nebo snad pozitivního. Není divu, stejně jako on, také Kim bojovala během svého života se závislostí na drogách. V roce 2016 se dokonce předávkovala heroinem a pokusila se poprvé o sebevraždu. To, co bylo považované jenom za autonehodu, bylo její snahou vzít si život. Přestože tvrdila, že je od té doby „čistá“, nějací démoni ji podle všeho pronásledují i nadále…

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince důvěry 800 155 555 nebo v Centru krizové intervence 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop.
Fotogalerie
70 fotografií