Demi Lovato (28) patřila v minulosti k takzvaným „Disney dětem“. Společně například s Britney Spearsovou (39) ji však pojí poměrně tragický osud. Místo nevinnosti a sexu až po svatbě, jak ikonické tváře Disney Channel vždy prosazovaly, bylo její sexuální probuzení o dost drsnější. „O panenství jsem přišla znásilněním,“ překvapila zpěvačka Demi Lovato, interpretka hitů Sober, Confident či Tell Me You Love Me. Násilníka, jenž se na ní dopustil takto hrůzného jednání, se o něco později pokoušela kontaktovat, aby si s ním vše vyříkala, jenže místo toho, aby celou situaci uchopila pevně do svých rukou, naopak upadla do ještě větší deprese. S dotyčným navíc musela i nadále spolupracovat.

K následné bulimii, s níž se potýkala, a alkoholové a drogové závislosti to pak už byl jenom krůček. Kromě toho propadla i sebepoškozování, a jizvy na rukou si musela nechat zakrýt tetováním. V roce 2018 pak málem nepřežila smrtící koktejl drog, který si po jedné propařené noci vpíchla do žil. „Nejděsivější zjištění bylo, že mi heroin nestačil, protože když jsem se předávkovala, užila jsem i fentanyl. A to je úplně jiné zvíře. Uvědomila jsem si, že toužím být tak sjetá, že by mě to zabilo,“ líčí dnes.

Tehdy ji na poslední chvíli našla její asistentka a zavolala záchranku. Až nyní vyplouvají na povrch další mrazivé detaily: té noci, kdy to přehnala s drogou, její dealer zneužil situace. Přestože ona o sobě již nevěděla, znásilnil ji. „Když mě našli, byla jsem nahá. A byla jsem modrá. Byla jsem doslova ponechána napospas smrti poté, co mě zneužil,“ popisuje Demi.

VIDEO: Demi Lovato: Proč se rozhodla pro nahé snímky?

Video
Video se připravuje ...

Demi Lovato: Proč se rozhodla pro nahé snímky? youtube.com

Přestože by se dalo očekávat, že takový zážitek pro ni bude dostatečným vystřízlivěním, koneckonců údajně prodělala infarkt a tři mrtvice, ona se moc nepoučila. Ihned po propuštění z nemocnice onoho muže Demi kontaktovala znovu. Nejenom proto, aby si od něj koupila další drogy, ale také kvůli sexu. „Chtěla jsem, aby to tentokrát byla moje volba. Ničemu to nepomohlo. Cítila jsem se hůř a byla ještě zoufalejší,“ konstatovala hořce.

Dodnes prý není čistá. Přestože tvrdým drogám již neholduje, stále si občas zakouří marihuanu nebo dá nějakou tu skleničku alkoholu. „Pokud mi něco může trochu ulevit, jako tráva nebo tak, nebudu říkat, že se nikdy nenapiju nebo si nezahulím,“ krčila rameny. „Vím, že jsem nemocná, a každý den musím bojovat za to, abych byla v pohodě.“

VIDEO: Demi Lovato láká své fanoušky, aby si ji přidali na Snapchatu.
Video
Video se připravuje ...

Demi Lovato láká své fanoušk aby si jí přidali na Snapchatu. Instagram.com

Fotogalerie
44 fotografií