Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Muž ubodal otce, rozčtvrtil tělo a hlavu položil na talíř: V mrazáku ji našel strážník

Donald Lawrence Meshey Jr. zavraždil svého otce (†67) a rozčtvrtil jeho tělo. Hlavu ukryl v mrazáku.
Donald Lawrence Meshey Jr. zavraždil svého otce (†67) a rozčtvrtil jeho tělo. Hlavu ukryl v mrazáku.  (Autor: Lancaster Bureau of Police)
Autor: rc - 
14. srpna 2021
16:02

Policejní želízka americká policie ve středu nasadila Donaldu Lawrencovi Mesheyovi Jr. (32). Rodák ze státu Pensylvánie brutálně zavraždil vlastního otce Donalda Mesheye Sr. (†67). Jeho tělo rozčtvrtil a ukryl ve sklepě. Otcovu hlavu položil na talíř a dal do mrazáku, kde ji našla policie.

Ve středu v ranních hodinách policisty z Lancaster City v Pensylvánii kontaktovala žena, která se obávala o život příbuzného poté, co ji měl Donald Meshey Jr. říci, že se v domě nachází mrtvé tělo a hlava v mrazáku.

Na místo se proto rozjel pověřený policista, aby provedl kontrolu. Meshey strážníka v poklidu uvedl do domu a vzal ho kuchyně, kde vyňal z mrazáku něco, co se zdálo být lidskou hlavou. Koroner později potvrdil, že se jedná skutečně o lidskou hlavu, a dvaatřicetiletý muž byl převezen do vazby.

„Během výslechu Meshey řekl, že našel něco, co popsal jako ‚mrtvou panenku,‘ která zněla a vypadala jako jeho otec. Meshey přiznal, že bodal do ‚mrtvé panenky‘ dvě až tři minuty nožem a poté rozporcoval tělo,“ uvedla policie v prohlášení. Podle informací New York Post posléze dal ostatky těla do pytle na odpadky a ukryl je v suterénu domu. Hlavu uložil do mrazáku.

VIDEO: Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých

Video  Exkriminalista Doucha prozradil, jak se provádí výslechy podezřelých  - Jiří Marek
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání