Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Vzteklý chlapec (13) byl v letadle nezvladatelný: Personál ho spoutal lepicí páskou!

Vzteklého chlapce (13) v letadle svázali lepicí páskou.
Vzteklého chlapce (13) v letadle svázali lepicí páskou.  (Autor: Reprofoto: CBS Los Angeles)
Autor: rix - 
14. srpna 2021
14:02

Drastické opatření přijali palubní průvodčí z letadla mířícího z Maui do Los Angeles. třináctiletý chlapec dostal záchvat vzteku a začal kopat do okna. Personál na něj vzal lepicí pásku a přilepil ho k sedadlu.

Mladý hoch se v letadle postaral o pořádný rozruch. Ještě předtím než začal kopat všude kolem, se pohádal se svou matkou. Když už nepomáhaly žádné způsoby uklidňování, palubní personál přistoupil k lepicí pásce, informoval deník Metro.

Mluvčí společnosti American Airlines Laura Masvidalová v rozhovoru pro New York Post potvrdila, že letadlo bylo kvůli incidentu odkloněno do Honolulu. „Pasažérům bylo umožněno zvolit jiný let se stejnými letenkami a bylo jim poskytnuto ubytování,“ dodala. 

Masvidalová se všem zákazníkům za celou společnost omluvila a potvrdila, že bezpečnost letu je u American Airlines na prvním místě. Odmítla však poskytnout o připoutaném dítěti jakékoli informace. Stejně tak podrobnosti o incidentu. 

Dramatické události uprostřed letů nejsou nic nového a cestující jsou páskou svazováni často, pokud působí problémy. Jen minulý měsíc byla žena na palubě letu společnosti American Airlines přivázána k sedadlu a svázaná lepicí páskou poté, co údajně kousla zaměstnance a pokusila se otevřít dveře letadla uprostřed letu.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání