Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Přítelkyni přivázal na střechu luxusního auta. Šílený kousek influencera vyšetřují úřady

Autor: ČTK, for - 
4. srpna 2021
08:19

Ženy, luxus, šílené kousky. Instagramový účet Sergeje Kosenka se jen hemží exotickými destinacemi, ladnými děvami a ztřeštěnými videi. Kosenko se však opět dostal na mušku úřadů. Poté, co sjel se skútrem z mola na Bali, kde i přes covidové restrikce uspořádal party, se nyní na domácí půdě v Moskvě vydal za volantem luxusního auta na projížďku ulicemi - ovšem s přítelkyní přivázanou na střeše.

Moskevské dopravní úřady zahájily vyšetřování poté, co se na internetu objevilo video s mladou ženou přivázanou ke střeše jedoucího automobilu. Na střechu vozidla značky Bentley upevnil svoji přítelkyni provazem a lepicí páskou Sergej Kosenko, který se těší popularitě na sociálních sítích. S dívkou se projel po Moskvě a videozáznam z akce zveřejnil na svém instagramovém účtu.

Na videu leží dívka v šatech na střeše auta jedoucího kolem moskevské moderní obchodní čtvrti Moskva-City a kolem chodců s udivenými pohledy, pevně obmotána provazem a širokou lepicí páskou a s jednou rukou spojenou pouty s rukou řidiče.

Server Meduza upřesnil, že dívkou je Kosenkova partnerka Ilona Drožová, kterou na instagramu sleduje 480.000 lidí.

Sám Kosenko má na stejné sociální síti pět milionů sledujících. Podle údajů v médiích vlastník automobilu nezaplatil 68 pokut. Zda je vlastníkem Kosenko, však není známo.

Serge a Ilona spolu tráví většinu času, Instagram je plný snímků spokojeného páru Serge a Ilona spolu tráví většinu času, Instagram je plný snímků spokojeného páru | Instagram/sergey.kosenko

Sergej Kosenko je kontroverním chováním známý i ve světě. V lednu byl dokonce deportován z Indonésie poté, co uspořádal i přes koronavirová omezení večírek v luxusním hotelu na Bali. Toho se účastnilo více jak 50 lidí. 

Večírek se konal 11. ledna. Podle vedoucího regionálního úřadu Bali Jamaruli Manihuruka porušil Kosenko zdravotní protokoly. Úředníci ale začali Kosenka vyšetřovat ještě předtím, a to kvůli videu, které jej zachycovalo při jízdě na motorce z mola do moře. Sergey řekl, že je mu aktivit, které porušovaly jeho vízum, líto. 

sorgedoktor ( 4. srpna 2021 09:23 )

No a na tohl jezdeni na strese se tezko budou hledat pata­grafy­...Po­horse­ni,
verejna provokace....No a ze si nekdo v Moskve dovoli takovou recesi

sorgedoktor ( 4. srpna 2021 09:21 )

Poslyste, ale uspotadal party pro 50 lidi...Ten musi byt v baliku...

Zobrazit celou diskusi