Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nahá žena překvapila seniora: Plavala v jeho bazénu a nechtěla ven

Autor: ran - 
23. července 2021
18:43

Jistá výtečnice skočila na Floridě cizímu muži nahá do bazénu a chladivou vodu odmítala opustit. Překvapený majitel domu na ni zavolal policii, té se ale bránila také!

James Clarke (69) má v Port Charlotte na Floridě pěkný dům a vedle něj bazén. Když se postarší pán v pondělí 19. července vrátil od lékaře domů, chvíli nevěřil, že to, co vidí, je pravda. Nahá žena, kterou podle vlastních slov vůbec neznal, si užívala osvěžující vodu v bazénu s příjemným výhledem na okolí.

Heather Kennedyová (42) podle listu The New York Post Jamese vůbec nezná, jeho bazén se jí ale očividně moc a moc zamlouval. V pondělí do něj prostě skočila a uprostřed horkého dne se v něm vyvalovala, jako by se nechumelilo.

Když na výzvy majitele domu žena nereagovala, zavolal policii. Zprvu se žena odmítala z objetí vlnek vydat do rukou zákona, nakonec ale přece jen z vody vylezla.

Na suché zemi se ochráncům pořádku ještě chvíli bránila a kroutila se při nasazování želízek. Proto si kromě porušení domovní svobody navíc vysloužila obvinění z kladení odporu při zatýkání.

frantacizek ( 29. července 2021 06:21 )

a naši senioři si cestou za těmito zážitky musí platit lázeňské vouchery..

padrino ( 24. července 2021 00:59 )

No,nahá mi teda nepřipadá.Dědula(69 let) vypadá líp než dotyčná(42 let).

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání