Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Izabelu (†15) zabil piercing! Školačka si ho vpíchla i přes zákaz od mámy

Autor: rix - 
15. července 2021
14:08

Svéhlavá školačka Izabela Eduarda de Sousaová si doma s pomocí kamarádky píchnula piercing do obočí. Učinila tak i přes hlasitý protest své rodiny. To ale vedlo k tragickému konci. Do místa vpichu se dívence dostala infekce, která jí způsobila vážné problémy, kterým školačka z Brazílie v nemocnici podlehla. 

Patnáctiletá školačka Izabela Eduarda de Sousaová si moc přála piercing. Ačkoli byla celá její rodina zásadně proti, dívka si domů pozvala svou kamarádku a daly se společně do práce. Ve spolupráci s přítelkyní se jí podařilo propíchnout si obočí a vložit do něj ozdobu. Tři dny poté se ale začaly objevovat potíže, informoval deník Mirror

Oblast okolo oka začala nebohé Brazilce otékat, a jen co byla převezena do nemocnice, utrpěla hned čtyři srdeční zástavy. V nemocnici strávila Izabela týden, musela být zaintubována, ale svým komplikacím i přes pomoc lékařů podlehla. „Toto je prosba zdrcené tety, která přišla o milovanou dívku. Děti, poslouchejte své rodiče, tety, strýce i prarodiče,“ apelovala příbuzná po tragickém úmrtí. 

Kdyby přežila, přišla by o oko

Lékaři poté uvedli, že i kdyby školačka přežila, nejspíš by přišla o zrak v postiženém oku. Dále varovali, že veškeré podobné operace se mají vykonávat pouze pod dohledem odborníků ve specializovaných licencovaných klinikách.

koliaska ( 31. května 2022 13:36 )

Tak teď jste mě teda docela znejistili. Právě dcera za mnou přišla taky s tím, že chce piercing a pořád nevím jestli jí to dovolit nebo ne. Zakazovat jí to ale podle mě nemá smysl, jinak by to mohlo dopadnout nějak takto. Asi jí to tedy povolím. Ukazovala mi jaký má vybraný na https://www.sperky-marre.cz/piercing-s1635CZ a vlastně by to možná nemuselo vypadat tak hrozně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání