Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Přestřelka v Coloradu: Tři mrtví včetně váženého policisty!

Autor: ČTK - 
22. června 2021
05:56

Tři lidé zemřeli při střelbě ve městě Arvada v americkém státě Colorado. Podle dostupných informací ozbrojený muž zastřelil dva lidi, včetně policisty, oznámila agentura AP s odvoláním na místní úřady.

Bezpečnostní složky poté zastřelily podezřelého ze střelby. Incident se odehrál v centru města, kde se nachází řada obchodů a restaurací. Policista zasahoval při nahlášeném incidentu u knihovny, odkud byla později hlášena střelba, uvedla AP s odvoláním na místní úřady.

Zdravotníci odvezli jednoho člověka, o kterém se policie domnívá, že ho postřelil útočník, do nemocnice, kde později zemřel. Policie zatím okolnosti střelby více nepřiblížila, podotkla agentura. Prvotní informace hovořily o tom, že při přestřelce mezi dvěma muži a policisty zemřeli dva lidé, včetně člena policejního sboru.

Na místě zasahovaly desítky policistů, úřady řekly lidem, aby se místu vyhýbali, popsal už dříve server The Denver Post. Arvada se nachází nedaleko Denveru a zhruba 30 kilometrů od města Boulder, kde ozbrojený muž zastřelil v březnu v supermarketu deset lidí.

Smrt policisty je obzvláště bolestná po střelbě v Boulderu, uvedl podle AP starosta Arvady Marc Williams s tím, že je to teprve třetí úmrtí člena místní policie v její historii.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání