Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Farmář odklidil cizí auto jako dětskou hračku: Blokovalo mu cestu, tak ho zničil!

Autor: rix - 
15. června 2021
22:16

Svérázně vyřešil zapeklitou situaci britský farmář v hrabství Durham. Jeden z řidičů mu tam zablokoval svým autem příjezdovou cestu, a tak přišla řada na hrubou sílu jeho teleskopického nakladače. Rozzuřený farmář svým strojem auto odklidil jako dětskou hračku.

Předpokládá se, že drama propuklo poté, co o víkendu zaparkovaly desítky aut na venkovských silnicích poblíž hradu Barnard v hrabství Durham, čímž farmáře rozzuřily, uvedl deník Metro. Video zachycuje farmáře ve stroji s teleskopickým ramenem, jak jedno z aut odhazuje, jako by se nic nedělo.

Majitel auta sice do stroje kope, ale to mu není nic platné, farmář své dílo dokončí. Auto zvedne, otočí na střechu a vytlačí zpět do silnice. Když se ohromený řidič snaží mu v tom zabránit, farmář ho nástavcem ramene srazí k zemi.

Video se rychle stalo hitem sociálních sítí. Někteří komentující farmářovo chování hrubě odsuzují a domnívají se, že jde o trestný čin. „Rozhodně se jedná o trestný čin, možná dokonce i o pokus o ublížení na zdraví, když farmář muže srazí k zemi,“ uvedl jeden z diskutujících. „Nechápu jeho chování, mohl ho zabít,“ dodal další z diskutérů.

Policie v Durhamu již případ vyšetřuje. „Byli jsme upozorněni na zprávy o incidentu na farmě v oblasti Teesdale,“ uvedli policisté.

prudentiacz ( 16. června 2021 00:40 )

Farmář je v pořádku. Debil s tím křápem musí být na budku, že blokuje cizím lidem cestu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání