Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Muž z Chebu měl roky týrat přítelkyni: Za trýznění hrozí jemu a další ženě basa

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
31. května 2021
14:00

Chebští kriminalisté stíhají muže (23) a ženu (48) kvůli týrání další ženy (25). Obviněný s ní měl žít v jedné domácnosti, od roku 2018 psychicky týrat a poté přidat i fyzické násilí. Ženu měl mlátit a v několika případech i škrtit…

Od června 2018 do března tohoto roku si žena z Chebu prožívala doslova peklo na zemi. Její přítel ji totiž společně ještě s další ženou, která s nimi bydlela, údajně týral. Vše mělo patrně začít bezdůvodně vyprovokovanou hádkou.

Muž měl ženu opakovaně sprostě urážet a neustále ponižovat. Dokonce ji denně kontroloval, co dělá, citově ji vydíral, například tím, že jí sebere jejich dítě. „Obviněný muž měl svou přítelkyni v uvedeném období fyzicky napadat pěstmi, kopy a v několika případech i škrtit,“ popisuje policistka Eva Valtová.

Ukradnout jí měl i mobil

Na začátku března tohoto roku došlo prý k dalšímu napadení. To bylo údajně natolik intenzivní, že žena musela vyhledat lékařskou pomoc. „Poté, co od dvojice odešla pryč, ji měl obviněný muž v květnu tohoto roku navštívit v jejím bytě, ze kterého přes její opakované výzvy nechtěl odejít. Po téměř hodině měl byt opustit a při tom ženě odcizit mobilní telefon,“ dodává Valtová.

O dvojici se pak začala zajímat policie. Obvinili je ze spáchání zločinu týrání osoby žijící ve společném obydlí a muže dále ze spáchání přečinu porušování domovní svobody. V případě prokázání jim pak hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání