Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Sexy bachařka se zamilovala do mukla. Vytetovala si číslo jeho cely a do věznice mu propašovala mobil

Autor: štt - 
16. dubna 2021
11:06

Vězeňská dozorkyně Scarlett Aldrichová, jejíž rodiče jsou policisté, se zamilovala do odsouzeného lupiče. Do věznice s maximální ostrahou, kde pyká za svůj zločin, pro něj propašovala telefon a SIM kartu.

Dvaadvacetiletá Britka byla zadržena poté, co lékaři během prohlídky objevili její tetování symbolizující zakázanou lásku. Scarlett Aldrichové, která ve vězení pracovala jako bachařka, se zamilovala do odsouzeného lupiče sedícího ve věznici Full Sutton s maximální ostrahou poblíž anglického Yorku.

Následné vyšetřování odhalilo podrobnosti o tom, jak Aldrich psala milostné dopisy odsouzenému a propašovala mu do cely i mobilní telefon a SIM kartu. Jak se její city k vězni, známému jen jako „Jones“ prohlubovaly, rozhodla se nechat si jeho vazební číslo vytetovat na stehno.

Kolegové začali mít brzy podezření na úzký vztah mezi Scarlett a Jonesem. Vše začalo v srpnu 2019, kdy dozorci při prohlídce nalezli u Jonese telefon, který měl schovaný „mezi půlkami“ zadnice. Kolegyně Aldrichové si následně všimla, že ve vězeňské dílně spolu navzájem „dvě holubičky“ koketují.

Scarlett nařčení z milostného vztahu odmítla, ale její kolegové u Jonese brzy našli fotografii tetování s neznámým číslem. Na povinné lékařské prohlídce však zdravotní sestra zjistila, že identické číslo se nachází i na Scarlettiném levém horním stehně.

Aldrichová byla ve středu 14. dubna zadržena. Během prvního soudního jednání připustila své pochybení a přiznala, že vpašování mobilní telefon se SIM kartou do vězení. Scarlett si nyní odsedí deset měsíců „kvůli porušení důvěru, která jí byla dána“.

Soudce Thackray řekl, že musí brát v úvahu riziko újmy, jelikož Scarlettino pracoviště bylo vězení s maximální ostrahou. „Navzdory jasný pravidlům jste si vytvořila vztah s chovancem ve výkonu trestu za loupež,“ skončil svou řeč. Avšak láska nezná žádná pravidla.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi