Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Půvabná Monika (†21) zemřela při tragické nehodě: Jde o třetí smrt v rodině za dva měsíce

Autor: ran - 
26. května 2021
18:21

Mladičká Monika M. (†21) ze Slovenska zemřela při nehodě. Její rodina v čele s maminkou Janette tone v zoufalství. Tragédie je o to horší, že je to za poslední pouhé dva měsíce už třetí úmrtí někoho z nejbližších. Na pozůstalé se proto skládají i smutní Moničini kamarádi.

K čelní srážce s protijedoucím osobákem došlo 16. května u slovenských Michalovcích, Monika zemřela krátce po převozu do nemocnice. Srážka má na svědomí ještě další čtyři vážně zraněné. Soudě podle policejních fotografií musela proběhnout ve velmi vysoké rychlosti.

Třetí úmrtí v rodině

Moničina maminka Janette je ze smrti milované dcery zhroucená. Během dvou měsíců pochovává už třetího člověka v rodině, napsal web deníku Plus Jeden Deň. Nejprve jí na věčnost odešel partner, krátce nato tchyně, nyní dcera.

„Lituju její mámu. Chudinka, jak zvládne tolik neštěstí a smutku! Modlíme se za ni, aby měla sílu to překonat,“ řekla webu známá rodiny, paní Anna. O Monice se vyjádřila jen a jen pochvalně. „Bylo to milé děvče, velmi šikovné a ochotné pomáhat. Škoda mladého života,“ plakala Anna.

Stěhování

Podle blízké příbuzné se Janette možná rozhodne čelit tragickému osudu stěhováním. „Zatím dali Moničino tělo zpopelnit. Když to okolnosti dovolí, urnu převezou,“ uvedla nejmenovaná příbuzná. „Nevíme, proč se tak Janette rozhodla, je možné, že se po tolika neštěstích rozhodne vrátit domů na západ Slovenska,“ vysvětlila.

Kamarádi píší i na sociální sítě, kde se se svojí spřízněnou duší loučí. „Naše usměvavé sluníčko už není mezi námi. Zůstaly jen ty nejkrásnější vzpomínky. Kdo Moniku znal, ví, jaký to byl skvělý člověk, vždy myslela nejdřív na druhé a až pak na sebe. Poslední rok si prožila hodně nepěkných věcí, ale vždy stála pevně na zemi,“ napsala jedna z jejích blízkých kamarádek, Sima.

Finančně pomáhají spolužáci i okolí

„Je to obrovská ztráta, ale už se nedá vrátit. Chtěla bych poprosit všechny, kdo Moniku znali, měli ji rádi nebo jen chtějí přispět, aby pomohli finančně její mamince, ať to má aspoň trošičku lehčí,“ připojila ke své dojemné vzpomínce prosbu za Moničinu maminku Sima.

Bývalí spolužáci ze střední školy, kterou Monika vychodila, pro pozůstalou rodinu vyhlásili finanční sbírku. Soucitní lidé v ní mohou na transparentní účet posílat peníze na výdaje za všechny pohřby, které rodina musela za ty nešťastné dva měsíce zaplatit.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání