Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čtyři zranění při autonehodě na Olomoucku: řidiče dodávky museli hasiči z auta vyprošťovat

Autor: ČTK - 
17. dubna 2021
09:58

Víkend bohužel začal na silnicích velkou bouračkou, při níž se zranili čtyři lidé. U Dubu nad Moravou u srážky dodávky s osobákem zasahovala záchranka i hasiči. Ti museli řidiče dodávky z auta vystřihovat.

Čtyři lidé se v sobotu ráno zranili při nehodě dodávky a osobního automobilu u Dubu nad Moravou na Olomoucku. V místě nehody je na silnici číslo 435 u Dubu nad Moravou sveden provoz do jednoho jízdního pruhu. Na místě zasahovala záchranná služba a hasiči. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Podle informací Ředitelství silnic a dálnic ČR se nehoda stala kolem 08:00. „Hasiči z dodávky vyprostili zaklíněnou osobu a asistovali při činnosti posádek zdravotnické záchranné služby. Poté provedli nutná bezpečnostní opatření a likvidaci úniku provozních kapalin," uvedl mluvčí hasičů Zdeněk Hošák.

Podle ŘSD byl po nehodě uzavřen jeden jízdní pruh, zprovozněn má být po 10:00. Dopravu na místě řídí policisté.

K další nehodě došlo v sobotních ranních hodinách v Úvalech u Prahy. Sanitka se tam srazila se dvěma osobními auty. Podle informací tiskové mluvčí středočeských záchranářů Petry Effenbergerové se zranilo pět osob. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání