Finalistka miss zakončila loňský rok velice nešťastně. Po těžké nehodě s vlivným politikem se o měsíc později cestou do nemocnice znovu vybourala. Dodnes Miroslava vyčkává na termín důležité operace krčního obratle. I po tomto zákroku se ale bude potýkat s celoživotními následky.

„Ty jsou jasné. Bolesti krční páteře, migrény, zvracení, chvíle strávené ve tmě a tichu, úzkosti,“ prozradila slovenskému Novému Času. „Milimetr od míchy zlomený obratel, téměř jsem skončila na vozíčku. Rehabilitace budou pravidelnou samozřejmostí,“ smířila se s životní situací.

VIDEO: Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala.

Video
Video se připravuje ...

Utajená smrt Evy Jurinové! A Janečková po nevěrách manžela: I ona se přiznala. Blesk

Fabušová se kvůli bolestem bude muset nadobro rozloučit s některými oblíbenými činnostmi, jako je například jóga. Počítá i s pracovními omezeními. „Ráda bych se vrátila k práci hned, jak mi to můj zdravotní stav dovolí, ale kdy to bude, to nevím,“ krčila rameny.

Nehoda jí způsobila šrámy i na duši. Fabušová se netají tím, že navštěvuje neurologa a psychologa, který jí pomáhá vypořádat se s traumatem. „Po nehodě mám nepříjemné sny. Ale těším se z maličkostí,“ dodala. Začala péct pro sousedy a zkusí prý také opět malovat obrazy.

VIDEO: Langmajer zveřejnil video a ukázal vše! A tajemství Bohdalové: Patří do rodiny známého muzikanta.

Video
Video se připravuje ...

Langmajer zveřejnil video a ukázal vše! A tajemství Bohdalové: Patří do rodiny známého muzikanta. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
71 fotografií