Čtyři dny před Vánoci v roce 2008 zasáhla rodinu slovenského herce Andreje Hryce nepředstavitelná tragédie. Tehdy dvaadvacetiletý syn Hugo zemřel v bratislavské části Lamač při autonehodě. Od té doby rodina neslavila dvanáct let Vánoce a na toto období vzpomínala s těžkým srdcem.

Jen o několik týdnů později jim zesnulého člena rodiny připomíná další výročí, tentokrát Hugovy nedožité narozeniny. „Dnes by ti bylo 35... Velmi často přemýšlím, jaké by to bylo. Už bys byl dospělý muž. Byl bys šťastný? Byl bys svobodný větroplach, a nebo usazený manžel? Měl bys už děti? Žil bys tady, a nebo tak jako poslední roky svého života stále někde pryč?“ položila na instagramu mnoho nezodpovězených otázek, na které bohužel nikdy nedostane odpověď, Hrycova dcera, producentka Wanda Adamík Hrycová (43).

Ta je přesvědčená, že ji bratrova smrt velmi ovlivnila. „Kdybys nám neodešel, byla bych vlastně já vdaná a měla bych děti? Věru, pochybuju... tvůj odchod obrátil můj život vzhůru nohama, na pár let vyřadil můj životní kompas z provozu, ale potom jsi mi poslal do života člověka, který mi opět ukázal, kde je sever... A za to ti děkuji. Za mého muže i za moje krásné tři děti. Líbili by se ti,“ vyznala se Wanda, kterou v současné době nejvíc trápí nemoc jejího otce Andreje. Ten se statečně pere s akutní leukemií, ovšem choroba je bohužel silnější, a tak se na herci za několik měsíců smutně podepsala...

VIDEO: Náhlá smrt Ladislava Mrkvičky! Verešová po kauze s pornem! A Hryc porušil vánoční slib

Video
Video se připravuje ...

Náhlá smrt Ladislava Mrkvičky! Verešová po kauze s pornem! A Hryc porušil vánoční slib Petr Macek, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií