Pro většinu lidí jsou to nejkrásnější svátky roku, slovenský herec by ale poslední měsíc v roce nejraději celý prospal. V prosinci přišel o otce, o maminku a přesně před 12 lety o syna Huga. Potom, co mladík překonal rakovinu varlat, byl jeho život tragicky ukončen tři dny před Štědrým dnem při hrozivé autonehodě. Jeho táta se z toho dodnes nevzpamatoval. Jak by taky mohl.

„Prosinec kromě Vánoc přináší naší rodině i smutné chvíle. Je to pro nás měsíc velkých ztrát. Slovy se nedá popsat, co naše rodina v těchto dnech prožívá,“ popsala otevřeně Hrycova dcera Wanda (43), která je tatínkovi velkou oporou při boji s akutní leukemií.

Snad kvůli jeho nemoci, která ho změnila k nepoznání, se rodina rozhodla dát Vánocům šanci. „U nás doma jsme je slavili po dvanácti letech prvně. Prvně jsem zdobila domácnost, prvně rozsvítila stromeček a prvně moje děti zažily kouzlo Vánoc, které jsem poznala já,“ svěřila se Hrycová. Kromě fotky štědrovečerní tabule a snímku s tátou u stromečku ale zveřejnila i jeho emotivní fotku na hřbitově. Sedí na ní na kolečkovém křesle a dívá se směrem k náhrobku. „Byli jsme jim všem s tátou zapálit svíčku,“ dodala s tím, že to pro nikoho z nich nebylo lehké.

Fotogalerie
30 fotografií