Poslední listopadový den je v kalendáři jméno Andrej. Slovenský herec Andy Hryc slaví v tento den nejen svátek, ale i narozeniny. Jeho dcera, producentka Wanda Adamík Hrycová svého milovaného otce proto vzala do bratislavského Horského parku, kde zašli na terasu jednoho z místních podniků, který se jmenuje Funus.

„Můj táta dnes slaví svátek i narozeniny. Ze žertu říká, že měl spořivé rodiče, kteří mu dali jméno Andrej, jen aby ušetřili na dárcích. A protože byl dnes krásný slunečný den, vzala jsem ho na procházku do jeho oblíbené hospody, kam chodívá již více než 50 let a je tam stálý štamgast,“ prozradila Wanda.

Pohled na těžce nemocného umělce doslova trhá srdce. Půl roku tvrdého boje se zákeřnou diagnózou se na něm viditelně podepsalo. Hryc rapidně zhubl a dnes v něm toho dobře živeného chlapa lze jen těžko poznat. Navzdory všemu známému Slovákovi nechyběl úsměv na tváři. A jeho dceři také.  

VIDEO: Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval?

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc v limuzíně Blesku: O přízni žen i smrti syna! Do koho se prý reinkarnoval? Blesk TV

„Já tam s ním jezdím od dětství a mám pocit, že se tam za ty roky mnoho nezměnilo. Tedy popravdě, nezměnilo se tam vůbec nic. Proto máme tento podnik všichni tak rádi. Jsou prostě na světě jistoty, které nezklamou. Happy Bday, tati, a děkuji za krásný den,“ napsala k fotce Hrycová a nezapomněla dodat hashtag miluji tě. 

VIDEO: Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak!

Video
Video se připravuje ...

Andrej Hryc: Budu pracovat, dokud mě netrefí šlak! Blesk TV

Fotogalerie
29 fotografií