Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Znetvořené tělo a bez očí: Vůdkyni podivné sekty našli ve spacáku, ozdobenou vánočními světýlky

Autor: rix - 
5. května 2021
20:39

Anya Karlson, vůdkyně kultu známá jako „Matka boží“, byla nalezená ve svém domě. Tělo ženy našli ve svatyni o vánočním osvětlení a chyběly jí oči. Příčina smrti není známa, rodina si ale myslí, že za ní by mohlo stát nadměrné užívání koloidního stříbra, které žena prodávala jako ochranu proti koronaviru a dalším nemocem.

Mrtvá žena byla vůdkyní kultu s názvem „Love Has Won“ (Láska zvítězila, pozn. red.) Tělo bylo zabaleno do spacáku a ověšeno světýlky.  Po nálezu už značně rozloženého těla bylo zadrženo sedm členů sekty. Avšak tito lidé zatím nebyli v souvislosti se smrtí Karlsonové obviněni.

Na kontě ale mají jiná obvinění. Konkrétně by se mělo jednat o zneužívání dětí, či samotné mrtvoly, informoval Dailystar. Policisté všechno odhalili díky muži, který jim dal tip. Zatím není jasné, zda byl také členem kultu.

Tělo bylo natolik znetvořeno, že policisté ani nedokázali odebrat vzorky otisků prstů. Podle koronera Toma Perrina byla vůdkyně kultu mrtvá již dlouhou dobu. Podle syna zemřelé jeho matka užívala nadměrné množství koloidního stříbra. To je využíváno jako alternativní léčba pro různé druhy onemocnění, včetně rakoviny, avšak ve velkém množství může způsobit i smrt. Právě předávkování mohlo údajně zapříčinit i smrt „Matky boží“.

„Není to vůbec pěkná věc, ale na druhou stranu snad tato smrt přinese i konec celého kultu. Je na čase zastavit ten blázinec,“ uvedl dále syn.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání