Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z prodejce přes internet vrahem: Zájemkyni o ledničku ubodal, pohádali se kvůli ceně

Autor: ran - 
10. dubna 2021
20:01

Denise Williamsová (†54) zemřela rukou Joshua Gorgoneho (26), s nímž byla dohodnutá, že si od něj koupí ledničku. Pohádali se u něj doma nad cenou zboží - vrah na Denise nečekaně vytáhl nůž a ubodal ji.  

Žena z americké Pensylvánie jen chtěla pořídit zánovní ledničku pro přítele. Místo radosti z dobré koupě ale teď její partner roní slzy nad Denisinou smrtí. Zemřela v bytě u prodejce, který ji několikrát bodl kuchyňským nožem.

Rodina začala Denise postrádat v pondělí večer. Rozběhlo se pátrání se smutným koncem. Policie ženu našla následující den doma ve městě Geistown u Joshuy Gorgoneho. Zemřela na vykrvácení z několika bodných ran.  

Gorgone inzeroval prodej ledničky přes sociální síť, proto se Denise rozhodla zajet se na spotřebič podívat osobně. Podle webu New York Post se prodejce se zákaznicí pohádal kvůli ceně zboží. Vrah teď čeká za mřížemi na soudní stání. To se má konat 14. dubna.

„Jela se podívat na lednici, ale nikdy se už odtamtud bohužel nevrátila,” potvrdil případ prokurátor Greg Neugebauer médiím. „Domluvit se na schůzce u někoho neznámého doma není nikdy dobrý nápad,“ řekl podle webu Daily Mail policejní vyšetřovatel Nicholas Zakucia. 

„Mělo by to být vždy veřejné místo, a dobré je přijít ještě s někým. Nikdy nevíte, na koho natrefíte,“ dodal kriminalista.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání