Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Chlapec (14) byl obviněn z vraždy a zneužití dítěte: Obětí je teprve šestiletá dívka

Autor: shp - 
24. března 2021
20:09

Hororový případ, v němž figurují dvě děti. Jedno je podle všeho vrahem a sexuálním násilníkem, druhé je obětí. Tělíčko pohřešované Grace Rossové (†6) bylo nalezeno 12. března v indianském městě New Carlisle. V souvislosti s její smrtí byl zatčen teprve čtrnáctiletý chlapec. Obviněn byl nejenom z její vraždy, ale také sexuálního zneužití.

Jak uvedl Daily Mail, jméno chlapce nebylo kvůli nízkému věku zveřejněno. U soudu pro mladistvé byl obviněn z několika zločinů, z nich ty nejhorší jsou vražda a sexuální zneužití. Grace Rossová byla nalezena asi dvě hodiny poté, co po ní bylo vyhlášeno pátrání. Její tělo se nacházelo v lesích.

Dívenka byla uškrcená

Předběžná pitva odhalila, že zemřela na uškrcení. Chlapec byl v pondělí poprvé postaven před soud, kde mu byla přečtena veškerá obvinění. Když se ho soudce zeptal, zda jim rozumí, odvětil hoch: „Nerozumím většině toho, co se děje.“ V soudní síni byli přítomní i příbuzní zavražděné dívenky.

Podíval jsem se na toho mladého muže. Vypadal jako dítě,“ řekl dědeček Grace Timothy Howard. „Nevím, na co myslel,“ dodal. Zavražděná dívenka byla podle všech, kteří ji znali, hodná a veselá. Nejvíce ze všeho milovala oblečení. Sledovala proto vše, co se týkalo módy.

Dojemná slova dědečka

Grace byla maminčina holčička. Byla naivní. Jsem si jistý, že si už v nebi našla spoustu přátel,“ dodal dědeček. Za dívenku už byla uspořádána i vigilie. Příbuzní si samozřejmě přejí spravedlnost. Grace si nezasloužila, co se jí stalo. O její smrti si dosud povídá celé New Carlisle.

Video: Sexuální zneužívání dětí v Česku: Tresty, léčba a rozhovory s pachateli

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání