Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Klučina (17) v lamborghini zabil krásnou recepční: Závodil v ulicích se svým superbohatým otcem?

Autor: ran - 
11. března 2021
18:49

Pravděpodobný viník tragické nehody v Los Angeles, při níž zahynula recepční Monique Munozová (32), byl zadržen a také identifikován. Na povrch ale vycházejí fakta o rodinném zázemí teprve 17letého Brendana Khuriho. Ukazuje se, že přinejmenším morální vina může padat i na jeho superbohatého otce Jamese. Ten údajně se synem rád závodil v ulicích a na sociálních sítích se vychloubal nejen svým životním stylem, ale i překračováním rychlostních limitů.

Monique Munozová (†32) pracovala jako recepční a jejím snem bylo dostudovat právnickou školu. Místo postupu v práci ji ale připravil o život mladík v lamborghini, který měl v ulicích závodit s jiným vozem značky Audi. Jeho právníci všechno popírají a tvrdí, že se žádné závodění nekonalo. O tom se však dá velmi úspěšně pochybovat, už vzhledem ke stavu aut po nehodě a předpokládané rychlosti přes 190 km/h.

Identita mladíka, který řídil luxusní SUV značky Lamborghini, byla odhalena. Jak informoval web deníku Daily Mail, jedná se o Brendana Khuriho (17). Vůz, kterým naboural do auta Monique, dostal k 17. narozeninám od svého otce Jamese Khuriho. 

Mrtvou Moniqueu museli hasiči z jejího vozu vyprošťovat hydraulickými nůžkami. Pravděpodobný viník nehody Brendan leží v nemocnici se zraněním hlavy. „Ten kluk toho, co se stalo, strašně lituje, pořád brečí,“ řekl rodinný přítel Candace Greene exkluzivně pro web deníku Daily Mail. Bohužel je jasné, že otcovi právníci budou dělat všechno pro to, aby rozmazlený synáček bohatého tatínka odešel s co nejnižším trestem.  

Pozornost se ale nyní od mladíka stáčí právě k jeho otci. Vyšetřovatelé se snaží dostat od administrátorů facebooku a instagramu jeho dřívější fotky a zprávy, které si od té doby promptně smazal. Měly by být u soudu důkazem toho, že ve městě svévolně porušoval rychlostní omezení a vybízel k tomu i svého syna.  

Otcův dárek v podobě luxusního rychlého vozu vyvolal neshody i v jeho rodině. Jamesova bývalá žena Christine (53) s tím zásadně nesouhlasila, její nový manžel před takovým nerozumným darem také varoval. „Věnovat teenagerovi jen tak luxusní sportovní auto, to si říká o pořádný malér,“ měla znít jeho slova. Ukázala se být smutně prorocká.   

James Khuri žije s rodinou v superluxusním sídle za 180 milionů korun a šéfuje své obchodní firmě FJ Holdings. Podle Daily Mail se multimilionář na sociálních sítích rád chlubíval svým luxusním vozovým parkem a vůbec často stavěl na odiv své bohatství.

U jedné z fotek na facebooku stál před dvěma auty v objetí se synem se zářivým frajerským úsměvem - a popisek fotky vyráží dech. „Na další vyjížďce se synáčkem. Trochu jsme se projeli, ale snad je jasné, čí auto je rychlejší,“ stojí v ní. Následuje řada smíchy brečících smajlíků.

Mnoho lidí si teď přeje, aby otec i syn brečeli nejen smíchy. Nedaleko domu, kde bydlela s rodinou Monique, se demonstrovalo za to, aby viník nebo viníci fatální nehody dostali spravedlivé tresty. Lidé s transparenty ukázali odhodlání postavit se za to, aby za zcela zbytečně zmařený život někdo hodně pykal.

offline ( 11. března 2021 22:31 )

Takže Španělku zabil na území Spojených států syn Pákistánce....

aquarie ( 11. března 2021 19:06 )

Nezda se vam smesne a trapne pouzivat v tomto kontextu pro 17l.nezodpovedneho fracka vyraz klucina?

PavelSki ( 11. března 2021 19:01 )

Pokud právníkům se podaří u mladíka vyhádat nižší trest, tak ten vyšší by měl dostat jeho povedený fotřík. Jeho vina je podstatně větší. Krom toho, že by už mohl mít rozum v tom věku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání