Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena místo laku na vlasy použila superlepidlo: Zachránil ji až zákrok chirurga!

Autor: ran - 
13. února 2021
14:01

Nešťastnice z amerického státu Louisiana Tessica Brownová si za poslední více než měsíc užila své. Mohlo za to vysoce odolné víceúčelové superlepidlo ve spreji, které použila na vlasy místo laku, jenž jí došel. Přípravek odolával mnohonásobnému umývání vlasů, žena navíc začala trpět velkými bolestmi hlavy. Nakonec se pro ni ale našlo spásné řešení - procedura v ceně 250 tisíc korun! Jelikož se Tessica mezitím poměrně proslavila, dostala ji od kliniky úplně zadarmo.

Tessicu Brownovou (40) zná díky jejímu videu na instagramu dnes už skutečně hodně lidí. Ve videu ukazovala svůj smutný „účes“ - tedy vlasy totálně přilepené k hlavě. Všechny šokovalo, když viděli matku od dětí, jak se na kameru přiznává ke svému hloupému nápadu. „Byl to špatnej, špatnej, fakt špatnej nápad,“ komentovala svůj čin sama postižená. 

Po měsíci už byla ze situace zoufalá, odrůstající vlasy, které ale neměly kam růst, jí způsobovaly velké bolesti. „Ani se nehnou, ani se nehnou,“ říká na videu Brownová. Bolesti ji donutily jít na pohotovost. Předtím jí kadeřnice sice odstřihla copánek, aby jí aspoň trochu ulevila od bolesti, ale nijak zásadně jí to nepomohlo.

Ani v nemocnici s s ní nevěděli rady. Poslali ji domů s lahvičkou čištěné vody a silným odlakovačem na nehty. Prý ať si poradí sama, napsal web People.

Brownové tak musel hodit záchranné lano až plastický chirurg z Los Angeles. Specialistovi Michaelu Obengovi z Beverly Hills se Tessicy zželelo, když viděl její trápení na internetu. I takhle silné lepidlo se prý může podařit odstranit použitím speciální chemikálie. Brownová neváhala a letěla za svým zachráncem tisíce kilometrů do města filmových hvězd.

Plastický chirurg nemusel ani říznout - na vlasy zalepené superlepidlem prostě aplikoval superchemikálii. Nyní už je žena po první aplikaci dryáku a zotavuje se. Procedurou však musí projít podle deníku Daily Mail ještě minimálně dvakrát. Cenu za zákrok 250 tisíc korun Obeng po Brownové nepožadoval, naopak jí nabídl, že proceduru provede úplně zadarmo. 

A to by přitom na ni Brownová měla! Původně totiž, když ještě nevěděla kudy kam, si otevřela profil na webu gofundme.com a požádala lidi, aby se jí složili na lékařský zákrok, který by ji následků jejího pošetilého nápadu zbavil. Jako cílovou částku nastavila 1,5 tisíce dolarů (cca 30 tisíc korun), lidé jí ale naposílali už 20 tisíc dolarů (cca 420 tisíc korun)!

Pokožka hlavy se prý bude dávat dohromady několik měsíců a podle lékařů je možné, že bude pociťovat následky do konce života. Brownová prý lituje toho, že do světa své video poslala. Lidé se jí posmívaj, a lavinu reakcí na internetu nepříjemně prožívá nejen ona, ale i její děti. 

Také se postavila proti pomluvám, které se na sociálních sítích vyrojily. Podle deníku Daily Mail popřela, že by v nemocnici strávila 22 hodin a že si najala právníka, s nímž zvažuje podniknout právní kroky proti výrobci superlepidla. Nic z toho, jak řekla, není pravda.

I značka, která lepidlo vyrobila, se ozvala. Vydala prohlášení, v němž cituje slova uvedená na každém balení lepidla. „Zabraňte vniknutí lepidla do očí, na kůži a na oděv.“ 

lahny ( 13. února 2021 18:40 )

Tady vidíte, že vlastně američani jsou vychováváná k negra­motnos­ti.Mys­líte si, že česká žena by toho byla schopná?Pouze američani, musí mít všechno napsané polopatě a i když to je napsané, tak to stejně nedodržují.
Takže co to značí?Polovina američanů je negramotná (sice umějí číst, ale napaný text jim nic neříká, protože ho nechápou) a z tohoto národa si máme brát příklad?Tento národ je nám vnucován jako příklad demokracie?

krtek. ( 13. února 2021 18:05 )

ta cena (250.000usd) je patrně i transplantací mozku, ta paní by ho evidentně potřebovala

Zobrazit celou diskusi