Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Baculka našla lásku u 63kilového trenéra: Předtím ji několik mužů odkoplo kvůli váze

Autor: shp - 
11. února 2021
09:45

Protiklady se přitahují a vztah 117kilové pečovatelky z kanadského Ontaria Brittany Jacquesové (23) a 63kilového fitness trenéra Matta Montgomeryho (23) toho je příkladem! Ona je baculka s oblými křivkami, on je vyžle jako proutek. Nejsilnější na tomto vztahu však není její postava, nýbrž jejich láska.

S milostným životem Britanny to nevypadalo vůbec dobře. Sice se dokázala seznámit, ale každý muž ji dříve nebo později začal nutit do hubnutí. A to přestože ho původně její baculaté křivky přitahovaly. Dívka s XXL rozměry už chtěla házet flintu do žita a pomalu se začala smiřovat s tím, že se svými proporcemi zůstane nejspíš na ocet.

Zhubni, nebo dostaneš kopačky!

Britanny přitom nemohla být dále od pravdy. Loni v srpnu se na facebooku seznámila s fitness trenérem Mattem, se kterým nyní tvoří pár. „Oba jsme téměř vzdali snahu o randění, když jsme se spolu začali bavit. Pak jsme to zkusili hned, jak jsme se seznámili,“ popsala mladá žena první kontakt se svým nynějším partnerem.

Zpočátku jsem trochu váhala. Byla jsem ve vztazích, kde mi muži řekli, že se se mnou rozejdou, pokud nezačnu držet dietu nebo se nepokusím zhubnout. Ovlivnilo to mé sebevědomí a v jednu chvíli jsem začala cvičit a snažit se shodit. Ale poté jsem si uvědomila, že když to udělám, nebudu se mít už ráda a budu se měnit kvůli vizi krásy někoho jiného,“ vysvětlila.

S hubenýma holkama to nebylo ono

Nebyla jsem si vůbec jistá, jestli najdu někoho, kdo mě bude milovat takovou, jaká jsem, ale poté, co jsem poznala Matta, nemohu být šťastnější,“ říká Brittany nyní. Matt k tomu dodává: „V předchozích vztazích jsem měl hubené dívky, které se sebou vůbec nebyly spokojené. Nebyly pozitivními lidmi a cítily, že na sobě musí něco měnit a také mě to semlelo.“

Když jsem poznal Britt, byla tak sebevědomá ohledně svého těla, zamiloval jsem si to na ní. Nic nechce měnit a já bych to po ní nikdy nechtěl. Také mám hodně rád jídlo, plus se netrápím s počítáním jejích kalorií nebo dietou. Chci, aby jedla, co chce, a byla šťastná,“ svěřil se trenér. Pár nyní neskutečně září štěstím. Má k tomu také pořádný důvod.

Dělí je od sebe 54 kilogramů

Matt totiž před Brittany poklekl a požádal ji o ruku. Nadšená baculka souhlasila! I když jim většina lidí přeje lásku a štěstí, najdou se tací, kteří se jim posmívají na internetu kvůli jejich viditelnému váhovému rozdílu 54 kilogramů. „Přála bych si, aby byly vztahy s váhovými rozdíly častější a byly brány jako normální,“ uzavřela zasnoubená Brittany.

Video: Pomáhají umělá sladidla hubnout?

Šárka Čechová ( 12. února 2021 13:11 )

Tak holka má aspoň 150 kg a velikost XXXXL.

Simasim ( 12. února 2021 06:48 )

Borec má prostě rád plnou náruč..no co

kakamilek ( 11. února 2021 16:17 )

Panna a Trojnožka...

baronessa ( 11. února 2021 16:02 )

Souhlasím - a určitě nemá velikost XXL, to je morbidní obezita.

hasickajana ( 11. února 2021 15:25 )

Pokud má děvče na výšku 140 cm, tak bych těm 117 kilčům věřila, ale spíš tipuji, že má běžnou výšku a váhu tak 171 kilo.
Internet je plný divných lidí

Zobrazit celou diskusi