Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena se po rozchodu s přítelem provdala sama za sebe: Veselka ji přišla na 30 tisíc

Autor: shp - 
3. března 2021
09:10

Meg Taylor Morrisonová (35) z americké Atlanty ve státě Georgia se vždy chtěla vdávat na Halloween roku 2020. Jenže poté, co se loni v červnu rozešla s přítelem, nabraly události zcela odlišný spád. Osamělá žena se rozhodla, že si vezme sebe samu. Za obřad, při kterém si řekla „ano“, a následnou veselku, zaplatila v přepočtu 30 tisíc korun.

Meg si plánovala vysněnou veselku dlouhé měsíce dopředu. Když se její vztah rozpadl, vše přehodnotila a začala plánovat svatbu pro sebe. Objednala si speciální dort na zakázku, vybrala si dokonalé svatební šaty, a dokonce si sama zvolila prsten ozdobený diamantem. Žena však přiznala, že plánování svatby pro jednoho nebylo vždy příjemné.

Rodina i přátelé považovali její počínání za narcistické. Slyšela od nich také, že si jím kompenzuje to, že zůstala na ocet a nemá manžela. Meg se však nedala a udělala si svatbu podle svého. Zaměřila se na sebe a nedbala na to, co říkají ostatní. Nakonec z toho byla pozitivní zkušenost, která jí dodnes dokáže vykouzlit úsměv na tváři.

Po rozchodu následovala divná svatba

Chtěla jsem se provdat za sebe ve smyslu sebe-lásky. Prošla jsem si velmi ‚pěkným‘ rozchodem krátce před červnem. Už dříve jsem slyšela o svatbách jednoho člověka a řekla jsem si, že nepotřebuji nikoho dalšího, abych měla tuhle svatbu,“ prohlásila Meg podle webu Metro. Obřad se konal v coloradském Boulderu v budově pronajaté přes airbnb.

Byla jsem nadšená, že si plánuji svou svatbu, ale také jsem byla nervózní, co si budou lidé myslet. Moje máma, která mě nejvíce podporovala, s tím nejdříve nebyla smířená. Myslela si, že to může být egocentrické, a chtěla po mně, abych byla opatrná v tom, co řeknu ostatním. Řekla jsem jí, že to ostatní štve, ale že je to v pořádku,“ pokračovala Meg ve vyprávění.

Sama si řekla „ano“

O svém vysněném dni si nechala Meg udělat vlasy profesionálním kadeřníkem, pochutnala si na svatebním podle svých představ, uši si ozdobila Swarovski náušnicemi a na jejím prstu se skvěl diamantový prsten. „Byla to ta nejkrásnější zkušenost. K oltáři mě doprovodil kamarád. Řekla jsem si ‚ano‘ a nezadržela jsem slzy,“ uzavřela podivně vdaná paní.

Video  Astroložka Boháčová o lásce v roce 2021: Kdo bude prožívat rok lásky a kdo musí projít velkou zkouškou?  - Martin Mol
Video se připravuje ...

nika70 ( 3. března 2021 10:18 )

...a pak ji odvezli do blázince

Zobrazit celou diskusi