Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Češka (65) odletěla do Pákistánu, aby se provdala za zajíčka (23): Chybí mi domov, přiznává

Česká učitelka (65) se provdala za pákistánského zajíčka (23).
Česká učitelka (65) se provdala za pákistánského zajíčka (23).  (Autor: Reprofoto YouTube.com - Urdu Point)
Autor: shp - 
5. února 2021
05:02

Česká učitelka (65) se stala v Pákistánu místní celebritou poté, co do země přiletěla před dvěma měsíci, aby se provdala za mladíka Abdullaha (23). I když je ve vztahu se zajíčkem šťastná, přiznává, že se jí už stýská po domově. Co všechno ještě prozradila?

I když je její věk už veřejně známý, tak když se na něj zeptal moderátor portálu Urdu Point Farrukh Shahbaz Warraich, nadšená z toho nebyla. „To není zdvořilé. Nedělejte to. V Evropě to není možné,“ odvětila mu však se smíchem a dodatkem, že se má raději zeptat Abdullaha. Ale hezky v soukromí.

Konvertovala k islámu

Kvůli své lásce Češka konvertovala k islámu. Předtím však žádné jiné náboženství nevyznávala. „Nebyla jsem křesťankou. Pouze asi 50 % lidí v Evropě jsou křesťané,“ vysvětlila žena, která se v domovině živila jako učitelka angličtiny a němčiny. Korán prý četla už před odletem.

Nyní jsem muslimkou kvůli našemu manželství,“ doplnila. Žena, která našla lásku v zahraničí, se už naučila pár frází v paňdžábštině. „Umím říct jídlo a pití,“ řekla vtipem. Vztah s výrazně mladším mužem si zatím nemůže vynachválit. „Je to velká láska, nemáme žádné problémy,“ tvrdí.

Češka: Můj manžel by se měl stát prezidentem

Svého manžela skutečně zbožňuje. V reportáži ho vynášela do nebes. „Má velmi silnou mysl. Měl by být politikem, možná prezident. Prezident Pákistánu nebo České republiky. Náš prezident je trochu starý. On (Abdullah) je výjimečný,“ pěla chválu na zajíčka, který je téměř třikrát mladší než ona.

Jenže vše není růžové. I když se učitelce v Pákistánu líbí, nejraději by se sebrala a vrátila domů do Česka. Nemůže však, protože novomanžel nemá vyřízené potřebné dokumenty. „Už mi chybí rodina z Česka, chybí mi domov. Nepoletím ale zpět bez svého manžela,“ uzavřela rázně.

Někteří zajíčkovi nevěří

I když spousta lidí lásku Abdullahovi a jeho zkušené manželce přeje, najdou se i tací, kteří si myslí, že Pákistáncovy pohnutky nejsou čestné. „Je mi líto té paní. Je zamilovaná, ale ten chlapec jí šálí kvůli vízu,“ napsal na videoportálu YouTube.com jeden z muslimů, který mladíkovi nevěří.

Video: Blíží se Valentýn a influenceři cítí prachy a lásku ve vzduchu