Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Muž (84 kg) a jeho žena (188 kg) říkají: Nejde o fetiš, jsme jako každý jiný pár

Autor: shp - 
8. března 2019
17:30

Na první pohled jsou k nepřehlédnutí. Anthony Piersanti (37) z Arizony totiž váží 84 kilogramů, zatímco jeho žena Jean (46) o celých 104 kilo více. Lidé na ně na ulici civí a myslí si, že jde o nějakou perverzní úchylku založenou na morbidní obezitě. Oba však svorně tvrdí, že tomu tak není.

Randit spolu začali v roce 2006, o čtyři roky později se vzali. Anthony a Jean tvrdí, že jsou pár jako každý jiný. „Existuje určitě stigma ohledně menších mužů chodících s většími dívkami, nebo vice versa, a myslím si, že je to proto, že na větší lidi je nahlíženo jako na neatraktivní,“ řekl milovník své baculky Daily Mailu.

Je to v tobě, co tě přitahuje

Hodně lidí se mě ptá, proč mě přitahují větší ženy, obvykle odpovídám jinou otázkou. Proč lidi přitahují lidi, ke kterým jsou přitahováni?“ vypráví Anthony. „Když tě přitahuje někdo s blonďatými vlasy, hnědýma očima, modrýma očima, velkýma nohama, malýma rukama nebo čímkoliv, co tě bere, je to, protože je to, kým si, je to v tvém těle,“ pokračuje.

Pár došel ve svém vztahu do bodu, kdy Anthony i Jean říkají, že je pohledy ani komentáře o nich dvou neobtěžují. Jean k tomu dospěla asi před rokem a půl a začala být šťastná. Stále se sice snaží shodit nějaké to kilo, ale ne kvůli někomu jinému, ale kvůli sobě, aby mohla doprovázet svého manžela na výletech a při cestování, což jsou jeho velké záliby. A ona s ním chce být na každém kroku.

Mám toho tolik co nabídnout

Můžete vinit jen sami sebe, když to nedokážete. Ale jsem spokojená sama se sebou? Ano, jsem. Myslím si, že jsem krásná. Mám toho tolik co nabídnout. Být ve vztahu s rozdílnými vahami je pro mě perfektní,“ říká. I když jí hrozí zdravotní komplikace a o pár kilo méně by jí prospělo, jak sama říká, mnohé páry by si z této dvojice a jejího sebevědomí  a vyrovnanosti mohly vzít příklad.

Jaroslava Klikarova ( 5. dubna 2019 18:04 )

Ježííš toho naděláte ne každá má postavu jak modelka a hold pánovi se jeho žena líbí tak je nechte být kdyby nechtel tak s ni není nechápu jak lidi můžou mit tak hnusné předsudky dle mě tak úplně na vzhledu nezáleží je důležitější jaký ten člověk je a myslete si všichni co chcete nemyslím že lze soudit jen dle "článku" v novinách

4552 ( 9. března 2019 18:53 )

Ten chlap je perverzní uchyl.Fuj je přece nějaká hranice ale lézt na rozeklou horu sádla je hnus

Zobrazit celou diskusi