Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Drazí tlustí lidé, přestaňte žrát, zabíjíte se, hlásá komička v drsném videu. Vidělo ho 20 milionů lidí

Komička Nicole Arbour se drsně pustila do baculatých lidí.
Komička Nicole Arbour se drsně pustila do baculatých lidí.  (Autor: Facebook)
Autor: shp - 
8. září 2015
11:20

Tahle blonďatá komička si nebere servítky před nikým. A jak je vidět, největší pifku má na baculaté spoluobčany, do kterých se drsně pustila ve videu, které na Facebooku už zhlédlo 20 milionů lidí. Kanaďanka Nicole Arbour se teď bude muset mít před obézními lidmi za pozoru.

Drazí tlustí lidé…“ začíná komička ve videu, které se strefuje do obézních lidí. Vzápětí hned dodává: „Ááá, tolik lidí už šílí kvůli tomuhle videu.“ Jak je vidět, už při točení moc dobře věděla, na jak citlivou strunu hraje.

Přestaňte jíst, zabíjíte se,“ haleká ztřeštěná blondýna ve videu, které se stalo kontroverzním ihned po zveřejnění. Na Facebooku ho vidělo 20 milionů a na YouTube další půlmilion, než bylo staženo.

Doslova jsme rozbili internet. Komedií,“ napsala pak Arbour na Twitter. Video je vskutku kontroverzní, protože se v něm skutečně drsně naváží do všech pupkáčů a pupkaček.

Co mi uděláte, co mi uděláte? Budete mě honit? Budete rychlí jako Frankensteinovo monstrum,“ pokračuje Arbour. Ve videu však není jenom útočivá. „Možná trochu žárlím, protože můžete jíst, co chcete,“ říká také ve videu.

Dear Fat People

What we've all wanted to say to FAT PEOPLE

Posted by Nicole Arbour on 3. září 2015

ladybug ( 9. října 2015 04:21 )

Dear Nicole Arbour eat something. With your belly full, you would feel better and would leave other people alone. Mind your own business.

tambor ( 9. října 2015 04:16 )

Dajte jej nažrať, chuderke povyživenej ...

animka ( 8. září 2015 18:42 )

Podívej se do zrcadla. Uvidíš, kdo je hnusnej!!

joudajoudovy ( 8. září 2015 11:48 )

jestli pak kominda myslela i redaktory z blesku?

Zobrazit celou diskusi