Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Češka (65) si vzala v Pákistánu mladíka (23): Vážná nehoda a zranění!

Češka (65) si vzala v Pákistánu mladíka (23).
Češka (65) si vzala v Pákistánu mladíka (23).  (Autor: Reprofoto YouTube.com - Urdu Point, Daily Pakistan Global)
Autor: yks - 
12. února 2021
05:20

Česká učitelka odjela do Pákistánu, aby tam přijala islám a vdala se za o mnoho let mladšího  Abdullaha. Sňatek vzbudil velkou pozornost místních médií a právě těm se žena svěřila s děsivým zážitkem, který v podstatě ukončil její pracovní kariéru a mohl ji stát i život!

„Stýská se mi po rodině a po domově, ale bez manžela nepoletím,“ řekla na rovinu novinářům z Daily Pakistan Češka (65), která před více než 2 měsíci odletěla do asijské země za mladíkem (23), který jí přes internet vyznával svou lásku.

Na letišti v Láhauru se viděla poprvé s mužem, se kterým se rozhodla spojit svůj život. Provdala se za něj a plánuje se s ním i vrátit do vlasti hned, až si opatří potřebné dokumenty. Bývalá česká učitelka se svěřila, že dříve učila němčinu a angličtinu, jenže kariéru musela ukončit. „Před dvěma lety jsem měla těžkou autonehodu, při které jsem si zlomila páteř, učit už nemůžu,“ řekla ve zmíněném rozhovoru, který jinak sklidil na internetu poměrně rozporuplné reakce.

Část diváků přeje páru jen to nejlepší a věří, že najdou svou cestu ke štěstí, jiní se ale domnívají, že Abdullah nemá se svou vyvolenou ty nejčistší úmysly. „Je mi líto té ubohé paní, je zamilovaná a ten chlapec jí motá hlavu kvůli vízům,“ je přesvědčená  jedna z divaček a  řada dalších její názor s různými obměnami sdílí. Novomanžel tomu ostatně vychází vstříc i tím, že si neváhá říct o vysoké částky za rozhovor, ve kterém by prozradil informace o jejich vztahu. 

Vztah je to ovšem nerovný nejen věkově, ale také s ohledem na to, že jak uvedl zdroj Blesku v Pákistánu, Abdullah nemá ve srovnání se svou chotí takřka žádné vzdělání. Žena ale věří, že láska překoná každou propast, a říká: „Je to velice silná láska a my s tím nemáme žádný problém.“

Video se připravuje ...
Další videa